Од 8. маја потпуно се отварају угоститељски објекти

Вакцинација у тржним центрима и осталим јавним местима од 8. маја

Фото: Н. Марјановић

На седници Кризног штаба Србије донета је одлука да се од 8. маја отворе потпуно угоститељски објекти и да се дозволи вакцинација у тржним центрима и на другим јавним местима, уз сагласност надлежних завода за јавно здравље, саопштио је вечерас заменик градоначелника Београда Горан Весић.

Весић је, након седнице, захвалио у име Града Београда свим члановима Кризног штаба јер су, како је навео, показали разумевање за захтеве привреде.

„Верујем да смо заједно нашли меру како да привреда ради као и да се истовремено сачува јавно здравље грађана. Поред тога, не могу да не приметим да је Београд најбољи регион када је вакцинација у питању и да је праведно да наше грађанке и грађани буду награђени зато што су одговорни”, навео је Весић на свом налогу на Фејсбуку, преноси Танјуг.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 28. 4. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

4 replies

  1. Дакле наградићете нас са мало слободе, коју можете укинути поново, кад год вам се учини да смо “непослушни”, недисциплиновани.

  2. Нама фали Радоје Домановић да напише неку нову дангу

  3. Nema potrebe Mico, jedna je vec dovoljna!

  4. Решио је да омогући вакцинацију, али уз сагласност неког другог. Решио је да награди иако само укида неосноване казне и блокаде. Он зна каква ће ситуација бити за недељу дана иако се даноноћно прати ситуација и моментално реагује на основу одлука Савета мудраца. Има ли друга реч за то, осим – типично наредно?

Оставите коментар