Јаков Милатовић: Грађани Србије могу у Црну Гору без пи-си-ар теста

Министарство економског развоја Црне Горе демантовало вест да је грађанима Србије потребан пи-си-ар тест за улазак у Црну Гору

Јаков Милатовић (Извор: НСПМ)

Министар економског развоја и туризма у Влади Црне Горе Јаков Милатовић демантовао је РТС који је вечерас у Другом дневнику објавио да грађани Србије не могу да уђу у Црну Гору без ПЦР теста. Грађани Србије у Црну Гору могу да уђу без ограничења (без ПЦР тестова или осталих тестова), написао је министар на свом твитер профилу.

РТС: Извињавамо се због учињене грешке

Министарство економског развоја Црне Горе демантовало је вест да је за грађане Србије за улазак у Црну Гору потребан негативан пи-си-ар тест. Ова информација је ненамерном грешком емитована вечерас у Другом дневнику РТС-а.

Министарство подсећа да је ова мера промењена још у јануару месецу.

Министар Јаков Милатовић поручио је грађанима Србије да је Србија за Црну Гору више од економије и обрнуто.

„Црну Гору и Србију везују заједничка историја и добри односи, пријатељски, родбински, али и економски те је унапређење наше међусобне сарадње природно. Грађанима Србије је већ од јануара 2021. омогућен слободан улазак у Црну Гору и овим путем желио бих да позовем све Ваше суграђане да посете Црну Гору у којој су увијек више него добродошли“, рекао је министар.

РТС се извињава због учињене грешке.

Опрема: Стање ствари

(НСПМ, 25. 4. 2021)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

Оставите коментар