Бранислав Тиодоровић: Предложићемо да се мере продуже до 29. марта

Члан Кризног штаба за борбу изјавио да ће пооштрене епидемиолошке мере вероватно бити продужене и да је предлог медицинског дела штаба да буду на снази до 29. марта

Бранислав Тиодоровић (Фото: Танјуг/Драган Кујунџић)

Члан Кризног штаба за борбу против корона вируса Бранислав Тиодоровић изјавио је да ће пооштрене епидемиолошке мере вероватно бити продужене и да је предлог медицинског дела штаба да буду на снази до 29. марта.

„Наш предлог ће бити да мере које имамо сада буду на снази до 29. марта, а шта ће бити на самом Кризном штабу, видећемо. Ми у овом тренутку морамо све свести на оно неопходно, а то су храна, лекови, гориво, како бисмо сачували животе људи, јер без здравља и људи нема ни економије“, казао је епидемиолог Тиодоровић за „Курир“.

Он је нагласио да медицински део Кризног штаба зна да „неколико дана“ пооштрених мера није решење, да неће дати довољан резултат и да је зато потребно мере продужити.

Наслов и опрема: Стање ствари

(N1, 19. 3. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

1 reply

  1. Делује контраверзно хваљење о броју вакцинисаних са једне стране и овакве изјаве, са друге. Уз то знамо да је велико број људи већ прележао корона вирус. Ова ситуација је чудна и нико није дао логично објашњење како је то могуће и о чему се ради?

Оставите коментар