ЛГБТ удружење „Да се зна!“ поднело притужбу против Ј. Кипријановића, уредника „iFamNews Србија“

Југослав Кипријановић је један од оних којима би, у име свих глобалистичких квислинга Србије, да запуше уста, пише Владимир Димитријевић

Југослав Кипријановић (Фото: Н1)

Најава министарске за људска и мањинска права и друштвени дијалог, исте оне са показаним средњим, опозиционим прстом у предизборној кампањи, Гордане Чомић, о припреми нацрта закона о истополним партнерствима, открива нам да ће пролеће 2021. бити време за нову фазу зомбизације српског друштва.

Као и до сада, као лепо упаковане коре за розен-торту, под изговором људских права, интензивно се потура отров тоталитарне идеологије хомосексуализма. Иако сама министарка Чомић указује да истополна партнерства не могу бити изједначена са браком, јер би то било антиуставно, више је него јасно да би се усвајањем оваквог закона отишло корак дубље у бездан изједначавања природног и неприродног, моралног и неморалног, благословеног и проклетог.

Наиме, на прву лопту, све звучи логично:

 • да заједница истополних „партнера” (види текст Џоа Грабовског на тему речи „партнер“) буде призната законом
 • да се на истополне „партнере” примењују прописи о подели имовине ако заједница престане да постоји;
 • да „партнер” истог пола може да наследи особу са којом живи под истим условима као брачни друг;
 • да има право наслеђивања пензије у случају смрти овог другог;
 • да им се омогући уживање права на заштиту од насиља у породици;
 • да у случају болести једног други „партнер” мора да буде обавештен о његовом здравственом стању;
 • да истополни „партнер” има право да учествује у доношењу одлука у погледу избора медицинског третмана за свог партнера;
 • да могу једни друге да посећују у затвору и да у случају смрти могу да преузму тело свог „партнера” и сахране га.

Међутим из самих докумената активиста хомосексуалних лобиста широм света, па тако и у Србији, недвосмислено се примећује навијање и заговарање крајњег циља: уставно изједначавање појма брака за хетеросекуалаце и хомосексуалце и следствено томе – право на усвајање деце.

Зато не треба ни најмање сумњати да ће идеолошки колонизатори, иначе врло агресивни, добро финансирани и медијски максимално покривени, наставити активности ка свом циљу, где је министарка Чомић само пуки извршилац.

Гордана Чомић у предизборном споту (Фото: Твитер)

Под условом да им дозволимо…

Као што је својевремено рекао Леван Васадзе, представник Светског конгреса породица за Грузију, приликом регионалног конгреса породица у Београду 2016. године да је ситуација у Србији добра докле год 7000 до зуба наоружаних полицајаца чува 100 настраних типова. Биће лоше у Србији ако 100 полицајца буде чувало 7000 настраних типова.

А министарка Чомић може слободно да врати повез на очи, ионако га никад није ни скидала.

(iFam News – Србија, 21. 12. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

2 replies

 1. Да скратимо причу, уместо што се убеђујете и доказујете у недоглед.
  По стоти пут, само у земљама где је хомосексуализам криминализован, са њима немају прблема. Оног тренутка када се хомосексуализам декриминализује, отварају се влата за политички хомосексуализам чији је посао морална деградација друштва у функцији глобалистичке политике.
  Хомосексуализам је у Србији декриминализован 1994.
  Да ли сте ви из Двери и сви остали борци за „породичне и традиционалне вредности“, иако не знам какве везе „породичне вредности“ (шта год да то значи) имају са менталним поремећајем, дакле, да ли сте ви спремни да, званично, у свој програм ставите поновну криминализацију хомосексуализма? Па нека вриште колико хоће, бар да народ зна шта је једино решење.

  30
  1
 2. Треба погледати слике са педер бала у Сан Франциску пре неку годину или их поделити Чомићки и врлим посланицима србског парламента па да видимо како ће се понашати.
  Исто а можда би се и неки који припадају тој популацији, међу њима, едуковали и схватили шта пропуштају у својим јадним животима.

Оставите коментар