ДФ: Никшићка полиција протерала осам држављана Србије

Коалиција За будућност Никшића, коју предводи Демократски фронт, тврди да је у питању класични препад и атак на људе из Србије

Активисти коалиције За будућност Никшића пред мартовске локалне изборе (Фото: Фејсбук страница За будућност Никшића)

Никшићка полиција протерала је осам држављана Србије који су, како тврде из тамошњег Демократског фронта, и раније професионално били ангажовани у њиховим кампањама као саветници и медијски и маркетиншки стручњаци, пренеле су Вијести.

Коалиција За будућност Никшића, коју предводи Демократски фронт, тврди да је у питању класични препад и атак на људе из Србије који су потпуно легално боравили у Никшићу.

Председник Нове српске демократије (НСД) Андрија Мандић изјавио је да ће та партија поднети кривичну пријаву против начелника Центра безбедности Никшић и председника те општине Милутина Симовића, због, како наводи, бруталног мешања полиције у изборе у том граду, пренела је РТЦГ.

„Протеривањем наших пријатеља из Србије, које је ангажовала НСД да нам помогну око база података, унапређења страначке инфраструктуре и обуке страначких активиста, само је још једна силеџијска акција ДПС и њихових послушника из репресивног апарата“, написао је Мандић на твитеру.

Он је поручио Никшићанима да посао није завршен 30. августа.

„И у вашем граду ће се решавати будућност Црне Горе на изборима 14. марта“, закључио је Мандић.

Опрема: Стање ствари

(Вијести/Данас, 29. 1. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

Оставите коментар