КОН ОРТОДОКСНО: Као Јеврејин залагао сам се за слављење Србске нове године!

Др Кон саопштио „С*ању ствари“ да нема овлашћења да саопшти ко стоји иза забрана, загонетно додајући „Ја сам војник СЗО“

Предраг Кон (Фото: Бета/Влада Србије/Слободан Миљевић)

Београд, 13. 1. 2021. (С*ање ствари) – Поводом злобних недоумица ко тачно Србима брани да славе Божић, Васкрс, крсну славу, па и Српску нову годину, епидемиолог и члан Кризног штаба Предраг Кон изјавио је да он, као Јеврејин са српским коренима, сигурно није тај. „Ја сам се чак, као Јеврејин, залагао да Срби славе Србску нову годину као што су то чинили одувек“, отворио је душу др Кон.

Најомиљенији доктор у Србији, а можда и најомиљенија личност уопште, изјавио је да „нема овлашћења“ да саопшти ко тачно стоји иза забрана – јер забрана и нема, има само препорука, епидемиолошких мера и упутстава како треба прати руке. „Ја сам војник СЗО“, загонетно је поентирао омиљени епидемиолог.

Упитан да појасни на шта је тачно мислио када да је рекао да су се преминули лекари заражавали на паузама за кафу, Предраг Кон је исповедио да је погрешно препричан, те додао да сада има времена да поручи свим преживелим докторима да слободно, и на многаја љета, славе Србску нову годину!

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

2 replies

 1. … И још је КОНДР дод’о и то
  да се лекари разбољевају право,
  Сваке ноћи у ковид кампу
  на паузи се друже, а то није здраво…

  10
 2. “Војник СЗО” као страни плаћеник је опасан преварант! Преживели лекари под хитно нека раде обдукције како би разоткрили банду манипулаторску. Аман лекари! На првој линији фронта се налазите и како вам није јасно да гинете а сво време непријатељ вам замагљује памет са изјавама: “Гинете зато што скидате панцир прслуке док пијете кафу, вршите нужду а о сеху и не размишљајте”. “Спас од метка (непознатог порекла) је уколико попијете рицинус за прочишћавање дигестивног тракта”: Па бре драги људи, толике школе вас максимално затупеле. Гинете на пољу где би требало да сте нај снажнији.

  14
  2

Оставите коментар