САД: Експлозија у Нешвилу као сигнал за почетак рата ЦИА против НСА?

Мета експлозије у Нешвилу очигледно је била зграда телекомуникационог џина Еј-Ти-енд-Ти (AT&T), за коју се сматра да служи као главна обласна испостава НСА

Последице експлозије у Нешвилу, у америчкој савезној држави Тенеси,, 25. 12. 2020. (Фото: Ендрју Нелс/АП фото)

(HenryMakow.com, 26. 12. 2020)

Експлозија у Нешвилу на католички Божић, кад је експлодирало камп возило пошто је претходно дато упозорење да се област евакуише, указује на могући почетак грађанског рата између дијелова америчке владе, у вези с изборном контроверзом Трамп – Бајден.

Мета експлозије у Нешвилу очигледно је била зграда телекомуникационог џина Еј-Ти-енд-Ти (AT&T), за коју се сматра да служи као главна обласна испостава НСА (NSA, National Security Agency – Национална агенција за безбједност, нап. Стања ствари). НСА је одавно у супарничком односу са ЦИА, и вјероватно да су сада на супротним странама у свјетлу контроверзи о превари на предсједничким изборима.

Нешвил је једно од кључних телекомуникационих чворишта за цјелокупан источни дио САД, како је приказано на доњој слици.

AT&T, основан 1885, деценијама је захваљујући својим везама с владом САД имао монопол на телефонију. И по укидању монопола, AT&T је задржао своју моћ, при чему је довођен у везу с НСА и прислушкивањем телефонских и интернет комуникација.

За AT&T се наводи да је требало да изврши преглед спорних електронских уређаја коришћених приликом гласања, што би могло довести у питање избор Џоа Бајдена и Камале Харис, које подржава Сорос, партнер ЦИА у организовању „обојених револуција“ широм свијета. Супарништво ЦИА и НСА има дубоке коријене, и експлозија на Божићно јутро можда назначава да је рат прешао у „врућу“ фазу. Цјелокупна инсценација, пуцњи ради скретања пажње полиције и снимљено звучно упозорење становницима да напусте област прије него што је дошло до експлозије остављају утисак да је у питању дјело професионалаца.

Сукоб ЦИА и НСА одсликава дубину раскола у извршном апарату САД, при чему је већина полиције и добар дио безбједносне и војне структуре ужаснут подршком разулареној руљи и неправедним оптужбама на рачун полиције, док су тужиоци које финансира Сорос пуштали криминалце из затвора да би помогли у спровођењу бољшевичког програма друштвеног слома, на шта се надовезала изборна превара ради довођења на власт Бајдена и Харисове, који би настојали на даљем спровођењу тог програма.

Фото: Марк Хампфри/АП фото

Подметање експлозије је можда дијелом и упозорење да је могуће брзо и лако онеспособити добар дио комуникационе мреже у САД.

Оно пада и у кључно раздобље поводом изборне преваре, кад се разматра нов потез потпредсједника Пенса.

Према тој верзији, кад Пенс буде присуствовао пребројавању електорских гласова у Конгресу 6. јануара, Уставом је обавезан да одбаци електорске гласове који су под сумњом да су стечени преваром, о чему је у потпуности обавијештен посредством обавјештајних извјештаја НСА. Седам држава је уложило приговоре. Према Уставу, одлука се у том случају доноси у Конгресу, гласањем држава, што би значило Трампову побједу.

Послушајте Пенсову изјаву од 22. децембра, гдје каже да ће 5. јануара у Сенату републиканци имати већину, обећавајући да ће наставити борбу док се не узме у обзир сваки законити глас и поништи сваки незаконити:

Даљи развој догађаја је непредвидив.

С енглеског посрбило, скратило и приредило: Стање ствари

Прочитајте јошCategories: Посрбљено

Tags: , , ,

Оставите коментар