Нова С: Славко Никић назвао Вучића издајником на Пинку

Напуштајући студио Никић је понављао „Зовете у студио мишеве који лажу…“

Славко Никић (Фото: Србин.инфо)

На телевизији „Пинк“ јутрос се десило нешто заиста неуобичајено: гост јутарњег програма Предрага Сарапе председника Вучића је назвао издајником – и напустио студио.

У јутарњем програму Пинка „Нови дан“, који су водили Предраг Сарапа и Ирена Јовановић, догодила се за водитеље врло непријатна ситуација – гост Славко Никић бесно је напустио емисију, успут назвавши Вучића

Тема је била радикални исламизам на Косову и Метохији, а гостовали су, поред Никића, Милован Дрецун, као и пуковник у пензији Томислав Ђурин.

Сарапа је поставио питање постоји ли опасност од терористичког напада. Никић је ушао у клинч са Дрецуном који је на Никићево излагање рекао то су будалаштине. То је испровоцирало Никића, који је почео да виче:

„Не може Дрецун са мном тако да разговара“.

Затим је устао и рекао:

„Никад више немојте да ме зовете, зовите ове издајнике на челу са Александром Вучићем“.

Напуштајући студио Никић је понављао „Зовете у студио мишеве који лажу…“.

Погледајте како је то изгледало:

Ово је сцена је изазвала доста реакција на друштвеним мрежама, јер је заиста преседан за телевизију Пинк.

Наиме, као што су многи грађани приметили, на телевизију Жељка Митровића углавном долазе гости који подржавају режим и који су истомишљеници владајуће партије, СНС-а.

Славко Никић је бивши српски обавештајац и припадник МУП-а, који је учестовао и у рату на Косову. Аутор је неколико књига, између осталог и књиге која велича Ратка Младића, као и књиге о трговини органа на Косову.

Фото: Србин.инфо

До овог инцидента био је чест гост телевизија које су блиске режиму, а у јавности се често преиспитује његова титула пуковника, коју некада наводи уз своје име.

Био је сведок у случају покушаја тероризма на дан парламентарних избора у Црној Гори 2016. године, када је тврдио да су Андрија Мандић и Милан Кнежевић заправо оперативци Мила Ђукановића.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Нова С/Србин.инфо, 27. 12. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

Оставите коментар