CNN новинарка Кристијана Аманпур упоредила Трампа са Хитлером

Tо што Доналд Трамп жели да провери да ли су и резултати избора режирани као и неуспели импичмент, то је Си-Ен-Ену довољно да га упореди са Адолфом Хитлером

Кристијана Аманпур (Фото: CNN/Снимак екрана)

„Ове недеље прије 82 године догодила се Кристална ноћ“, рекла је водитељка Водитељка CNN International Кристијана Аманпур са сједиштем у Лондону на почетку свог извјештаја.

„Управо су нацистички хици упозорења преко прамца наше људске цивилизације довели до геноцида над цијелим идентитетом и, у тој кули од запаљених књига, довели до напада на чињенице, знање, историју и доказе“, наставила је Аманпур.

„Послије четири године модерног напада Доналда Трампа на исте те вриједности, тим Бајден-Харис обећава повратак у нормалу.“ (Logično.com)

Никоме са Си-Ен-Ена није било спорно кад су Демократе режирале Доналду Трампу импичмент, када су Хилари Клинтон и Џо Бајден уложили највише новца у кампању у историји америчких избора, када су лажне анкете приказивале више од 10 процената разлике у корист Бајдена (међу којим и неке анкете исте те телевизије), али то што Доналд Трамп жели да провери да ли су и резултати избора режирани као и неуспели импичмент, то је Си-Ен-Ену довољно да га упореди са Адолфом Хитлером.

Си-Ен-Ен прихвата логику по којој је страшније оспоравати резултате избора, него цртати мету на челу председнику државе за ког је гласало више од 72 милиона Американаца.

За напад на Трампа овог пута је искоришћена озлоглашена новинарка Кристијана Аманпур која је извештавала са бројних ратишта широм планете, а који су покренути од америчких државника који представљају супротност Доналду Трампу.

Међу народом који је имао прилику да је види, прича се да је владала паника на ратним просторима на којим се Аманпур појави, јер се знало да „где се она појави, долази до крвопролића за њене камере“.

Са Бајденом јој је заједничко и то што је учествовала у кампањи приказивања Срба као насилника и српског народа као кривца за све што се дешавало на просторима бивше СФРЈ.

ИН4С, Новости

Опрема: Стање ствари

(Искра, 14. 11. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

Оставите коментар