РЕМ није усвојио правилник о времену приказивања ријалити програма

Савет Регулаторног тела за електронске медије саопштио да на седници није усвојио Нацрт Правилника о времену приказивања ријалити програма

Савет Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) саопштио је да на седници није усвојио Нацрт Правилника о времену приказивања ријалити програма принудног окружења на ТВ.

РЕМ је на свом сајту саопштио да је усвојио Завршни извештај о надзору пружалаца медијских услуга током предизборне кампање за републичке, покрајинске и локалне изборе 2020. године.

Усвојени су, како се додаје, и извештаји о неправилностима у оглашавању за мај, август и септембар, преноси Танјуг.

„Овом приликом покренути су поступци за изрицање мера против ТВ Прва и Хепи. Такође, Савет је донео одлуку да се од надлежних државних органа затражи утврђивање чињеничног стања из њихових надлежности, а у вези с радом и пословањем ТВ Н1”, наведено је на сајту РЕМ-а.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 2. 11. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: ,

2 replies

  1. РЕМ има осам чланова : Александар Витковић, Слободан Цвејић, Горан Петровић, Александра Јанковић, Зоран Симјановић, Радоје Кујовић, Јудита Поповић, Вишња Аранђеловић. Четворо су гласали за, четворо против. А ко је како гласао, требало би сазнати.

    4
    1
  2. Treba ih staviti na stub srama i ukinuti sve televizije….mi vec zivimo u rijalitiju od 16. marta.

Оставите коментар