КОН ВОЈНИЧКИ: Тражим да се званично уведе забрана интимних контаката!

Не улазим у то да ли је реч о законитој вези или о прељуби, али се пренос вируса сексуалним путем мора искоренити, наредио је др Кон свима, па и „С*ању ствари“

Не може ни са рукавицама (Фото: Танјуг/АП)

Београд, 1. 11. 2020. (С*ање ствари) – Епидемиолог и члан Кризног штаба Предраг Кон изјавио је да се очекује да ће број заражених корона вирусом преко сексуалног контакта наставити да расте наредних десетак дана и да би могао да достигне више од 2.000 новооболелих дневно. „Тражио сам да се званично уведе забрана интимних контаката јер се мере у виду препорука не поштују довољно“, очајан је др Кон.

„Овај проблем решава се стриктним спровођењем мера, али за сада административно-бирократски део у вези са самим мерама, као и надзор над спровођењем кућне изолације, мало касни, и то треба да се поправи”, навео је Кон и додао да „велики проблем ствар што комунална полиција нема експерте који би улазили у куће и прекидали интимне контакте“.

Предраг Кон: Славски колач не мора да се носи у цркву, а и певање није неопходно

„Не улазим да ли је реч о законитој вези у виду грађанског или црквеног брака, или је (не било примењено) реч о прељуби, али се пренос вируса сексуалним путем мора искоренити“, децидиран је био епидемиолог и потпуковник у резерви. На помало злобно новинарско питање „а шта ћемо са хомосексуалним везама, није ли то кршење њихових људских и мањинских права“, др Кон је војнички салутирао: „Улажем квиска!“

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

8 replies

 1. Како јадан покушај сатире… Па ваљда нам је од самог почетка свима јасна аналогија између тих контаката и оних сексуалних.

  26
  2
 2. Не бих се баш шалио на тај рачун, јер то њима није шала већ озбиљна намјера. Полако уводе полицијски час по европској унији, ми смо следећи на реду, невезано за стварно стање на терену. Па затим забрану сваког окупљања,па пребројавање по становима, следеће би могло бити ово о чему се шалите. За који дан у скупштини доносе закон по којем ће нас кажњавати за кршење мера а ми ћутимо. Кад то донесу и објаве можемо само у литије, али немамо више” Ђеде”. Молити се Богу да га неко наслиједи.

  57
  5
 3. Ne čudi me što raste broj zaraženih kad nas vi političari j**** svaki dan vlada puna pedera i lezbejki samo još sidu da dobijemo od njih

  68
  1
 4. Ovo je definitivno napad na život. Sprdamo se al stvari su daleko odmakle u ovom ratu. Ovaj satanista napada na crkvu, narod, život i savršeno je sinhronizovan sa ostalim satanistima većine zemalja…Ova zmija bajden, kon, merkel, vučić raste i sve je gladnija.

  34
  1
 5. Ovaj…. kako da ga nazovem?, je zaista izgovorio da bi komunalna policija trebalo da upada u stanove građana Srbije i prekida intimne kontakte. Nijedan neprijatelj čovečanstva nikada, ni blizu nije izrekao nešto tako.

  18
  3
 6. Čoveče pa ti si notorni *****, ajde malo da se lečiš u nekoj ozbiljnoj ustanovi, i obavezno ponesi masku, rukavice i kondom, pamet u glavu i d*** uza zid!

  15
  3
 7. Jao znači moramo da držimo distancu i da bi bilo moralno moramo da “pričamo” samo oralno….a da nosim vizir i dole i gore ili mozda da kupim ruski prečišćivač vazduha, mozda bi tako nekako mogli da opštimo:)

  5
  1
 8. Ma ******* ** se oni onako kolektivno. Najbolje mi zabrani i da jedem i disem. Idite u tri lepe vise. Za*ole me i za pol cas i sve. Ali sad stvarno preteruju jbg

  4
  1

Оставите коментар