Протојереј-ставрофор Ненад Андрић: Неозбиљно ниподаштавати опасност заразе корона вирусом

Лично сам са муком одболовао упалу плућа изазвану короном, а многи моји пријатељи су исто боловали, док су нажалост неки и умрли

Свештеник Ненад Андрић током лечења (Извор: Фејсбук/Лична архива)

Да ли је вирус ковид-19 биолошко оружје, вештачки вирус или нешто друго, ја то не знам, нормална појава није, то је ствар научника да испитају али оно што знам јесте да постоји зараза и да напада плућа као и многе виталне органе.

Лично сам са муком одболовао упалу плућа изазвану короном, а многи моји пријатељи су исто боловали док су нажалост и неки умрли.

У болници док сам лежао, није било дана да неко није подлегао инфекцији и упокојио се. Да ли су то људи који су имали друга обољења, вероватно али вирус их је сигурно угрозио и погоршао стање. Зато неозбиљно је да било ко ниподаштава озбиљност заразе која постоји из било којих разлога.

Треба по мом скромном мишљењу лекари који су били и који су сада активни при ковид болницама у лечењу да нам се обрате и дају савете.

Њихов труд, жртва и свих медицинских радника је немерљив. Они сада имају реч.

Молимо се за њих, као и за све болне и здраве да Господ помогне. Он има задњу реч.

Чудно ми је као човеку што неки политиканти ваљда сматрају да тако могу актуелној државној власти наудити, па казују народу да је ово теорија завере, да вируса нема, да заразе нема…

Мени који сам борио се да дишем и близу месец дана дисао уз помоћ вештачког кисеоника такве информације су крајње противне здравом разуму и штетне за народ.

А опет молба за оне којима је Бог дао власт да расуде са лекарима, јер ако се и даље зараза шири ових дана, чему онда да људи раде у фабрикама по 1000 запослених, деца на стотине у школама?

Мора се наћи решење и спасити народ. Народ је богатство једне државе, целе планете… Све остало је мање битно.

Бог да нам чува народ и да будемо сви здраво.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Фејсбук страница свештеника Ненада Андрића)Categories: Преносимо

Tags: , , ,

1 reply

  1. Да ли да му верујемо? Ипак он брине да се не „науди државној власти“.. Јесте он свештеник, али је и човек, склон овој или оној политичкој опцији. А узгред, црква и њен факултет су нам на државним јаслама, а мора се од нечега живети. Боље би било да се окупљамо у црквама брвнарама на богослужењима, и да служе приучени оци, као некад. Вера бих нам јача била, а образ и руке „чисте“.. Џабе сви ти велелепни храмови и висока звања.. Кад знамо како је, а никако је.. „Играју“ како „први гајдаш“ свира..

    4
    5

Оставите коментар