ДАЧИЋ СКРУШЕНО: Склонили ме у Скупштину да не бих више певао страним гостима!

Дачић рекао и да му је „доста што је председник Партије, не мора да буде и председник Скупштине, посебно што се тамо ретко пева“, ексклузивно сазнаје „С*ање ствари“

Крај једне блиставе певачко-дипломатске каријере (Снимак екрана: Политика)

Београд, 20. 10. 2020. (С*ање ствари) – Један од најбољих министара спољних послова, Ивица Дачић, злехудим обртом судбине прекомандован је у Скупштину Србије, додуше на место председника. „Нисам желео да идем из дипломатије, као неко ко зна руски и служи се српским имао сам све услове да постанем каријерни дипломата“, пожалио се председник СПС-а најближим сарадницама.

Ексклузивно сазнајемо да је Дачић рекао и да му је „доста што је председник Партије, не мора да буде и председник Скупштине, посебно што се тамо ретко пева“. Доскорашњи шеф дипломатије се дословце поверио: „Нисам ја будала па да не знам да ме је Вучић склонио да не бих више певао иностраним делегацијама. Љубоморан је на мој стас и глас!“

Незванично се пронео глас да је дипломатски кор стациониран у Београду покренуо онлајн петицију да се товариш Дачић врати у „природно станиште“ – дипломатију. „Можда има успешнијих, али бољих забављача од Ивице нема“, мото је петиције упућене Господару Вучићу.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

2 replies

 1. Склонили га у Скупштину да “поради“ на промени Устава непосредно пре
  обелодањивања признања “независног Ксова“, будући да је и он потписник
  “Бриселског споразума“ – “БРИСЕЛСКЕ ИЗДАЈЕ“!
  Вучић му подмеће кукавичије јаје, да он, Дачић, у Скупштини – избрише КиМ
  из важећег Устава и тиме створи правни основ за несметано политичко
  признање Косова, и пуноправно чланство Косова у УН.
  Дачић то може да опструише, заврне Вучића и тако му се освети за
  ускраћивање места шефа дипломатије.

  7
  1
 2. @Драган Славнић,
  по мени сасвим исправно размишљање. Такође сам убеђен да је то разлог. Једино се не слажем да ће овај ишта да опструише, већ једва чека да заврше посао заједно, како су и почели, покупе паре и изгубе се из Србије.

  3
  2

Оставите коментар