Кети Блек: Свима који су од почетка сумњали у званичну верзију о корони

Пандемија је превара с циљем увођења новог, застрашујућег степена свеопште контроле над људским тијелом, умом и друштвом

Извор: Off-Guardian

(Off-Guardian, 1. 10. 2020)

Размислимо на тренутак о ваљаности свог становишта.

Од самог почетка, кад је уведена кратка обустава свега ради „заравњивања криве“, говорили смо да је то тек почетак.

Предсказали смо да ће их бити још, уз додатна ограничења, обустављање демократије, обавезну вакцинацију, и трајну „нову нормалност“.

И били смо у праву.

Указивали смо на податке – не на медијску информациону порнографију застрашивања – говорећи да вирус није ни неуобичајен ни опасан, и да додатне мјере – осим нормалне предострожности спрам грипа за подложне скупине – нису неопходне.

Извор: Фејсбук

И били смо у праву.

Схватимо то.

Хистеричари короне изгубили су расправу – а ви сте је добили.

Нема потребе да чините било какве уступке у прилог њихових растурених и апсурдних аргумената ради промашеног покушаја помирења. Тиме ћете само подрити најважније истине.

Пандемија је превара с циљем увођења новог, застрашујућег степена свеопште контроле над људским тијелом, умом и друштвом.

С таквом намјером нема погађања – ни налажења заједничког језика с онима који је заступају. Већ једино употребе оружја истине да би се та намјера поразила.

Кети Блек је уредник Контра-Гардијана (Off-Guardian)

С енглеског посрбило: Стање ствариCategories: Посрбљено

Tags: , ,

1 reply

  1. Да,то је истина.Моме сину који је у иностранству одрадио занатски посао у кући тамношњега професора доктора медицине и предавача на факултету,рекао му је да затварање и друге забране или ограниђења се раде у циљу да може државни апарат обезбеди време за инсталирање разних система за праћење и разну врсту контроле,кажњавања становништва а вакцина за стерилизацију становништва.Плус ово је начин да полеко уведу свет у дуже најављивану рецесију јер другим начином могли је довести до неконтролисаног рата,пошто овако имају време да се консолидују.

    22

Оставите коментар