ВУЧИЋ ПРАВОСЛАВНО: Пребацујемо амбасаду у Јерусалим да убрзамо Други Христов долазак!!!

Кључни моменат у уздизању Јерусалима може бити премештање српске амбасаде из Тел Авива у тај град

Александар Вучић и Доналд Трамп (Фото: Председништво Србије)

Вашингтон/Бела кућа, 4. 9. 2020. (С*ање ствари) – Председник Србије Александар Вучић потписао је билатерални споразум са америчким председником Доналдом Трампом, а све је посебно заинтересовала једна тачка: односи са Израелом, то јест стратешки маневар којим је Председник Вучић избегао да позове Израел да призна Косово.

„Прво смо осудили Хезболах, и отворено да кажем – не плашим(о) се одмазде. Друго, рекли смо нашим израелским партнерима да ћемо, ако не признају Косово, преместити амбасаду у Јерусалим.“

Из православних кругова блиских Председнику Вучићу добили смо овлашћено тумачење да то није никакво попуштање (још мање „скидање гаћа“), већ је заправо поступак председника Србије део општег плана спасења Васељене. Наиме, Христос неће поново доћи док се Месија не зацари у Јерусалиму; не треба бити много паметан па закључити да кључни моменат у уздизању Јерусалима може бити премештање српске амбасаде из Тел Авива у тај град.

На састанку у Белој кући, јављају агенције, причало се нешто и о Косову.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

4 replies

 1. Ово је скандалозно! Потпуна, и то четворострука капитулација – пред великошиптарским, америчким и израелским интересом, и неолибералном идеологијом – и шамар у лице Српству, Кини и муслиманским земљама, предвођеним Индонезијом, које нису признале државност наркотерористичке творевине.

  Заузврат, добили смо ништа: Шћиптари морају да суздрже од њихове далеко неуспешније кампање признања, и мало ће их притиснути да се спроведу судске одлуке – разуме се, шиптарских судова – по питању СПЦ. Да су се трудили да нас покопају, нисмо могли горе проћи.

  Велеиздаја је већ одавно преблага реч. Нека је проклето семе издајничко!

  32
  5
 2. “ВУЧИЋ ПРАВОСЛАВНО: Пребацујемо амбасаду у Јерусалим да убрзамо
  Други Христов долазак!!!“

  У преводу: “Пребацујемо амбасаду у Јерусалим да убрзамо ПРВИ ДОЛАЗАК
  АНТИХРИСТА, који предходи другом доласку Христа – по Библији!“

  21
  1
 3. Као прво, то што мени мрско С*ање Ствари пише о мени као „ На састанку у Белој кући, јављају агенције, причало се нешто и о Косову „.
  Није то нешто, али боље то моја саветница Сузана да вам објасни.

  Ја, ваш вољени председник, ћу само неколико запажања.
  Прво, много сам љут.
  На моју Сузану која је организовала пут. Уместо да се возим како доликује личности моје величине у мом председничком авиону „Еmbraer EMB-135BJ Legacy 600“, она ми каже: „ Боље да идемо редовном линијом, па и ако тамо будеш нешто з…ао можемо да кажемо грађанима колико смо им пара уштедели „.
  Друго, много сам љут.
  Одмах, али стварно одмах, чим сам видео тачку 10 где се тражи признање одмах сам видео намештаљку тако да сам дрекнуо да се чуло целом Пенсилванијском авенијом: „ Која будала је ово написала ? питао сам прво Доналда, а он те нешто поче да ми мрда и да се врцка, и да значајно клима главом ка Пенсу. Ти си тај подвикнуо сам му, а он је почео да плаче, те извини нисам ја крив, добио сам нову секретарицу, нема ни 20 година, ово јој је било тек друго куцање, дешава се то.
  Би ми га жао, јадан човек, али сам га и похвалио: „ Знаш Мајк, осим овог с*ања, све ово што си написао о економској сарадњи, свака ти част. Погледао сам широким погледом све редом и објаснио им: „ Знате ли ви, да је наша економија изгубила пола милијарде евра због њихових такси. А тек, колико су изгубили моји другари који су са шиптарима пословали, а да вам не причам како се то лоше одразило на њихове донације мени, мом бати и нашој странки „.
  Треће, много сам љут.
  Замислите колико би њих све ( и ду*е ) дали да могу да се сликају са Доналдом. И не само сликају, само за читаоце С*рања Ствари први пут ћу да кажем: „ Од њега сам добио његову хемијску оловку којом је потписао онај папир, а насамо ми дао и кључеве од Беле куће, уз отворени позив, кад год сам у близини да свратим на пиће.

  А ти фашисти по БГ што с..у да су то кључеви од помоћних подрумских врата која користе они који снабдевају Белу кућу пићем, клопом и тоалет папиром после њиховог трећег дневника, најебаћу им се к..е. Још боље видећу са Др. Смртом да их све веже за респиратор.

  П.С. Радујем се, да одавде идемо прво у Брисел, после кући у Београд. Да и њих мало измажем г….ма, и захвалим се мами Меркел на подршци.

  19
  2
 4. У редакцији су се усијали телефони а телеграми подршке разгрћу се лопатама, хвала народу на подршци.

  Међу многобројним честиткама на победи издваја се она пристигла Удружења слободних кројача Србије, невладине организације са седиштем у Вестминстеру, у којој се каже:

  Честитамо још једној победи! Свака следећа надмашује претходну али ова нам је посебно драга због нененадне трилатералности са Израелом. Извесно је да Председника очекује ордење од барем још два патријарха (јерусалимског и стамболског). Сваки председников орден је и наш орден и у том смислу смо спремни смо да о свом трошку обезбедимо проширење ревера на Председниковим сакоима како би ордење могао поносно и у име свих нас да задене и носи. Ово је нарочито потребно за параде, како за Параду гордости тако и за параду Бесмртног пука.

  13

Оставите коментар