Почело осипање у ДПС-у, одборница из Херцег Новог напустила партију

Партија није, захваљујући групи појединаца из овог Одбора, уважавала мој професионални рад као директора Музичке школе, поручила Нада Караџић

Нада Караџић, одборница ДПС-а у херцегновском парламенту, саопштила је да од данас више није члан ове партије.

„Овим саопштењем, ја Нада Караџић, обавештавам ОО ДПС Херцег Нови, да као дугогодишњи члан ове партије и као особа која је својим радом и достојанственим понашањем афирмисала идеје партије, од данас нисам члан ДПС.

Одборнички мандат који ми припада, задржавам до краја мандата херцегновског локалног парламента, у коме ћу деловати као самостална одборница. Овај мој лични чин донесен је много раније из разлога који је познат већини чланова ОО.

Партија коју сам сматрала својом, захваљујући групи појединаца из овог Одбора није уважавала мој професионални рад као директора Музичке школе, чијој сам афирмацији допринела, а њени резултати познати како у Црној Гори, тако и региону и шире.

Због некоректног поступка према мени нисам присуствовала ни седницама ОО од почетка ове године као ни скупштинским заседањима, чиме сам једним делом наговестила ову моју одлуку, али због парламентарних избора, а у циљу тога да не бих негативно утицала на кампању, саопштавам је сада”, навела је Караџић.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 3. 9. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

Оставите коментар