Горан Весић подноси кривичну пријаву против владике Григорија, владика Григорије тужи Весића

Заменик градоначелника Горан Весић најавио је тужбу против владике Григорија због наводног кривичног дела убиство у подстрекивању

Владика Григорије (Фото: Милица Вучковић)

„Адвокатска канцеларија Алексић са сарадницима поднеће у име заменика градоначелника Београда Горана Весића кривичну пријаву тужилаштву против епископа диселдорфског и целе Немачке Григорија због основане сумње да је извршио кривично дело убиство у подстрекавању“, објавио је данас Весић на свом профилу на Фејсбуку.

Пријава ће бити поднета Вишем јавном тужилаштву у Београду поводом текста у данашњем издању листа Данас, под називом „Весић тврди да му Григорије прети убиством“.

Весић је навео и да ће преко дипломатског „конзуларног представништва СР Немачке у Београду обавестити надлежно немачко државно тужилаштво у Диселдорфу о основима сумње против владике Григорија са световним именом Младен Дурић“.

Истовремено, адвокат Владимир Гајић, заступник епископа диселдорфског и целе Немачке Григорија, саопштио је да је владика одлучио да поднесе грађанску тужбу против заменика градоначелника Београда Горана Весића, због наводне повреде достојанства, части и угледа, пренео је Танјуг.

Опрема: Стање ствари

(Спутњик, 11. 7. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

3 replies

 1. Similis simile gaudet. Сличан се сличноме радује!

 2. Измеђ’

  Измеђ’ вјере и невјере
  Златна удица превјере
  Измеђ’ твог раја и краја
  Плитка је лаж умишљаја

  Измеђ’ воље и невоље
  Јалово поље зловоље
  Измеђ’ сјаја и очаја
  Трен је ока што раздваја

  Измеђ’ мрака и свјетлости
  Измеђ’ трена и вјечности
  Ил’ понора и извора
  Моје је право избора

  Момчило

 3. Pravda za vladiku Grigorija!

Оставите коментар