Рон Пол: Исти они који су говорили „Остани код куће!“ сад говоре „Напоље, на протест!“

Oни који упозоравају јавност да остане код куће на безбедном, сад говоре људима да је у реду да излазе и протестују. Али повратак на посао или у цркву – није

Рон Пол (Извор: Снимак екрана/Јутјуб)

(Health Impact News, 5. 6. 2020)

Некадашњи конгресмен Рон Пол скренуо је пажњу на упадљиву дволичност здравствених власти и политичара који су поводом пандемије вируса корона упозоравали људе да „остану код куће, на безбедном“, а сада говоре да је у реду да се излази и учествује у протестима, иако су ограничења и даље на снази за друге врсте окупљања, попут служби у црквама и неких грана бизниса.

Пол је као идеју поменуо могућност да се у Устав унесе одредба о „раздвајању медицинске службе од државе“, попут оне о раздвајању Цркве и државе.

Раније ове недеље група од 1.288 професионалаца из области јавног здравља, заразних болести и друштвено ангажованих појединаца у отвореном писму изражава подршку протестантима, наводећи:

„Премоћ белаца је питање с кобним утицајем на јавно здравље, и доприноси ширењу ковида-19.“

Тек тако – они који упозоравају јавност да остане код куће на безбедном, укључујући многе државе у којима су та ограничења још увек на снази, сад говоре људима да је у реду да излазе и протестују, јер је то важније.

Али повратак на посао или у цркву – није.

Целу емисију (на енглеском) можете погледати овде

Са енглеског посрбило и приредило: Стање ствариCategories: Посрбљено

Tags: , ,

2 replies

  1. Korona i antifa su izasli iz iste laboratorije.

  2. Kao i u Srbiji – isti oni, koji su potkazivali narod što ide u crkvu za Uskrs i tražili od vlasti da apsi verni narod, su nekoliko dana kasnije pozivali gradžane da lupaju u šerpe da nas puste napolje.

Оставите коментар