Бранимир Несторовић: Лоша вакцина коју прави фирма Била Гејтса, не бих је примио

Пулмолог Бранимир Несторовић рекао да је од 15 особа које су примиле вакцину три имало тешка дејства, а да је осам имало антитела

Бранимир Несторовић (Фото: Милан Обрадовић/Бета фото)

Пулмолог Бранимир Несторовић изјавио је данас да прављење вакцине против корона вируса иде лоше, те да је она коју прави фирма Била Гејтса јако лоша и не би је примио.

Он је за телевизију Прва рекао да је од 15 особа које су је примиле три имало тешка дејства, а да је осам имало антитела.

Како је рекао, ради се на вакцини која мења РНК и покушава да промени генетику како бисмо и убудуће били отпорни на ковид-19, али је то, како каже, тешко јер сваки вирус мутира.

Несторовић је казао и да су крајем јануара Грци рекли да ковид-19 има вештачки убачена дејства, што су потврдили и други лекари широм света, преноси Танјуг.

„Онда је изашао Монтањије, он је нобеловац из Француске. Прошле недеље се појавио аустралијски рад који је показао да се вирус најлакше везује за људске ћелије, не ни на мишеве”, рекао је Несторовић и додао да не верује да ћемо икада сазнати ко стоји иза тога и да се, иако је забрањено биолошко оружје, оно ипак прави.

Несторовић је казао да не зна одакле нам је дошао вирус у Србију и да они који су дошли из Италије имали најтежи облик ковида-19.

„Изгледа да смо ми имали С тип, то су и Кинези рекли, који је доста слабији”, рекао је он и истакао да је у Кини био А тип, у Италији Ц тип ковида-19, а за САД је рекао да „нико жив не зна који је тамо тип”.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Политика, 24. 5. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

Оставите коментар