Владимир Димитријевић: Шта је проф. Ристивојевић рекао пре Л. Савина или Не против вакцина, него против шприцања!

Добар изум (вакцинација) се брани и оправдава из лоше намере (Савет Европе сумња у корупцију), и лоша одлука да се деца не вакцинишу се брани из добре намере (бриге за здравље свог детета)

Фото: iStock

За хуману и безбедну имунизацију, а против насилног и небезбедног шприцања!

О чему је овде реч?

Усред ванредног стања, Влада Србије донела је још један правилник о присилног шприцању становништва, под изговором „здравственог вакцинисања“. На удару ће бити труднице, деца, хронични болесници и старци (вид. овде).

Ствар је у томе што највећи број становника Србије није против вакцине као такве, него је против ОПАСНИХ, НЕБЕЗБЕДНИХ ВАКЦИНА, које се праве ко зна где и ко зна са каквим састојцима, а којима су глобалисти одавно наменили улогу оружја геноцидног истребљења шест милијарди људи, да би се остварио њихов сан, а наш кошмар, о „златној милијарди“ становника на планети.

Савин о вакцини         

Докле су глобалисти стигли?

Леонид Савин, руски геополитичар и ученик Александра Дугина, за себе тврди да није присталица чудних теорија, попут оних да су на челу глобалистичке квази елите људи рептили. Али, вели он, постоје и јасне чињенице које указују на апокалиптичност епохе у којој живимо. Он каже: “Ниже описани случај односи се на званично документовану чињеницу, иако је у њој очигледна и Библијска напомена. То је патент кодиран под бр. WO/2020/060606, који је био регистрован 26. марта 2020. Захтев за патент је још 20. јуна 2019. године поднела компанија MICROSOFT TECHNOLOGY LICENSING, LLC, на чијем челу се налази Бил Гејтс, а 22. априла 2020. године дати патент добија међународни статус. Назива се „Систем криптовалуте, који користи податке о телесној активности“. Какав је то изум, који су одлучили да патентују представници компаније Microsoft? У резимеу патента на сајту стоји да се „активност људског тела повезаног са задатком који се пружа кориснику, може користити у процесу мајнинга криптовалутног система. Сервер може да зада задатак уређају корисника, који је комуникативно повезан са сервером. Сензор који је комуникативно повезан или који је смештен у корисников уређај, може да мери телесну активност корисника. Подаци о телесној активности могу бити генерисани на основу телесне активности корисника. Систем криптовалуте, комуникативно повезан са корисниковим уређајем, може да провери да ли подаци телесне активности одговарају условима прописаним системом криптовалуте (једном или више) и да обезбеде криптовалуту кориснику, чији су подаци телесне активности проверени“.

Другим речима, у тело ће се уградити чип, који ће имати улогу контролног органа који прати усклађеност карактеристика свакодневне активности неке криптовалуте. Ако се услови испуне, човек добија одређене бонусе, које може потрошити на нешто. У детаљном опису „изума“ наводи се 28 концепција како се дати уређај може користити.“ (вид. овде)

Електронски концлогор, зар не?

Да ли чип лечи грип?

Савин каже и ово: “Поред тога, представљен је списак држава за које је и предвиђен дати уређај. То су, фактички, све државе-чланице УН, притом су посебно назначене регионалне структуре – Европска патентна канцеларија, Евроазијска патентна организација и две афричке организације за заштиту интелектуалне својине.

Иако чиповање тела није нешто ново, на пример, у САД-у одавно постоји масонски програм идентификације деце и омладине, а људи, који себе називају киборзима, уграђују различите импланте, занимљива је чињеница да у овом процесу учествује компанија Microsoft.

И због чега су патенту дали код 060606? Да ли је у питању случајно подударање или свесни одабир знака, који је у Апокалипси апостола Јована назван жигом звери?

Име Била Гејтса сада се стално помиње у контексту његових интереса према фармацеутским компанијама, вакцинацији и финансирању СЗО. Мада се глобалистички масовни медији труде да истакну Била Гејтса као великог филантропа и да га свим силама заштите од напада и критика, тешко да им успева да сакрију целу паукову мрежу веза.“ (вид. овде)

Велики „филантроп“ (човекобица Гејтс) јавља се на обзорју планетарне пропасти.

„Дигитални идентитет“

Савин додаје: “Постоји још један пројекат који се односи на компанију Била Гејтса. То је пројекат дигиталног идентитета Алијанса ID2020. На главној страници сајта стоји да се пројекат бави питањима дигиталног права од 2016. године, а у 2018. години Алијанса је радила заједно са Високим комесаром УН за избеглице. У алијансу, поред Microsoft-а, улазе и Rockefeller Foundation, студио дизајна IDEO.org (канцеларије су смештене у Сан-Франциску и Њујорку), фирма за консалтинг Accenture и Gavi, the Vaccine Alliancе – фирма која се бави активном промоцијом и дистрибуцијом различитих вакцина по целом свету. Секретаријат алијансе се налази у Њујорку.

Леонид Савин (Извор: Јутјуб)

Карактеристично је да Gavi, the Vaccine Alliancе обухвата углавном афричке и азијске земље. У Европи је организација активна само у Албанији, Хрватској, Молдавији и Украјини, а на Кавказу у Грузији, Јерменији и Азербејџану. Уједно, Gavi, the Vaccine Alliancе је повезана са Фондом Била и Мелинде Гејтс, Светском банком, Светском здравственом организацијом и Уницефом. Сви су означени као партнери-оснивачи!

Од фебруара 2020. Gavi, the Vaccine Alliancе бави се и питањима корона вирусне инфекције. Организацију предводи доктор Сет Беркли. Мада се центар Gavi, the Vaccine Alliancе налази у Женеви, сам Беркли је родом из Њујорка, епидемиолог по образовању и научни сарадник Савета за иностране односе. Крајем ’80-их је радио осам година за Rockfeller Foundation. Поред тога, он је у одбору фондације Acumen са седиштем у Њујорку.

Дакле, нађена је још једна повезујућа нит. Богословска тумачења кода патента можемо оставити теолошким стручњацима. Али чињеница је да постоји дубока узајамна повезаност структура, као што су Rockefeller Foundation, Microsoft, фармацеутски лоби и Светска банка, не говорећи о секундарним структурама услуга.

Они се труде да играју улогу наднационалне владе, константно стављајући акценат на то да се националне државе у садашњем тренутку не могу саме изборити са епидемијама, болестима, проблемом глади итд.“ (вид. овде)

Овако Леонид Савин пише ове, 2020. године, у току п(л)андемије корона вируса (планиране пандемије, зар не?)

И то је добро и упутно.

Шта је писао професор Ристивојевић?  

Али, професор Правног факултета Универзитета у Новом Саду, Бранислав Ристивојевић, о томе је писао још 2017. године, у свом тексту „Данас присилна вакцинација, сутра присилно чиповање/ Ширење епидемије страха ради заразе присилном вакцинацијом“, који је (гле, чуда!) нестао са интернета (па га сада понављамо у целини, јер понављање је мајка учења):

Бранислав Ристивојевић (Извор: Печат)

„У свем овом замешатељству ставова за и против обавезне вакцинације деце појављује се неколико чињеница на које бих указао јер се оне од заглушујуће буке mainstream политичког и здравственог дискурса, не чују.

 1. Узрок пораста броја невакцинисане деце јесте неукост и незнање родитеља, мањак образовања и просвећености, њихова глупост и затуцаност итд. Неће бити. Највећи део невакцинисане деце живи у београдском „кругу двојке“ (3/4 кажу извештаји). То место за живот могу да одаберу само они родитељи који се налазе на врху друштвене лествице – добростојећи или богати, а то у правилу значи (не увек!) високо образовани, школовани и писмени. Такође, против овог аргумента говори и чињеница да се људи не противе свим вакцинама, сада их је обавезно више (6 или 7?), већ само једној – ММР. Да су родитељи неуки и неписмени идиоти (како их представљају у mainstream медијима) који се противе вакцинацији као таквој, ваљда би се противили свакој вакцини?
 2. Невакцинисана деца ће изазвати епидемију малих богиња, заушки, рубеола и ко-зна-чега, што ће угрозити све нас. Неће ако вакцине раде онако како тврде заговорници вакцинације. Довољна је здрава памет да се изведе закључак да је свако ко је имунизован/вакцинисан заштићен од болести макар око њега сви били болесни. У супротном, ако болест може да добије неко ко је вакцинисан, вакцине нису делотворне. Значи постоје две могућности: или су вакцине делотворне или нису. Ако јесу онда за вакцинисане нема бриге. Болест може да добије само ко је невакцинисан, а ту одлуку је свако сам донео у своје име или име своје деце (на шта га овлашћује члан 43. Устава РС: „Родитељи у законски стараоци имају право да својој деци обезбеде верско и морално образовање у складу са својим уверењима“). Ако су неделотворне онда постављам питање: зашто се уопште ико вакцинише?
 3. Невакцинисана деца ће се разболети. Можда, али не мора да значи. Чиниоци који изазивају болест код невакцинисаног човека су бројни (Тако је нпр. далеко важнији и значајнији изум који је спречио више болести од вакцина јесте свеопшти приступ чистој текућој води). Најважнији, наравно, јесте да се човек зарази. Међутим, не постоји аутоматизам између чињенице да је неко невакцинисан и његовог разбољевања. Између невакцинисаности и болести не постоји знак једнакости.
 4. Ако се неко разболи од малих богиња то ће бити трагедија, катастрофа, пропаст Србије. Неће. Кад је моја генерација одрастала (70-е године прошлог века) није постојала никаква вакцинација против малих богиња или заушки и није била никаква трагедија ако се неко разболи. Ако би се неко дете разболело, није ишло у школу, прележало би болест код куће и то је било то. Није било никаквих катастрофичних сценарија са којима нас плаше. Не видим зашто би га онда било и данас? Штавише, свако ко прележи болест стекао је природни имунитет. Не може више да се разболи. И то му дође исто као да се вакцинисао.
 5. Обавезна вакцинација је решење. Није тачно. Вакцинација није обавезна у Немачкој, В. Британији, Шведској и великом броју земаља западне Европе. Обавезна је, углавном, у земљама централне и југоисточне Европе. Да је обавезна вакцинација решење за болести или епидемије онда би је ваљда примењивали у Немачкој и Британији. Изгледа да постоје неки други начини како се оне сузбијају. Иначе би у Немачкој и Британији биле сталне епидемије малих богиња и заушки и народ би тамо умирао од њих. Али не умире. И обрнуто: у Румунији је обавезна вакцинација већ годинама па је управо избила епидемија малих богиња. Треба нагласити да су земље које данас немају обавезну вакцинацију (Немачка и В. Британија) некад имале тако нешто. И од тога су временом одустале (почетак XX века). Зашто не научимо нешто од њих?
 6. Вакцинација је обавезна. То је већ дискутабилно. По Закону јесте, али тврдим да је Закон супротан ставу 1. члана 68. Устава РС који каже да „Свако има право на заштиту свог физичког и психичког здравља.“ Овим чланом се уређује право на здравље, у Уставу нигде не постоји дужност човека да буде здрав. Тј. свако има право да буде болестан од чега год хоће. Да којим случајем постоји ограничење овог права предвиђено Уставом, а у сврху спречавања ширења заразних болести, као што је то учињено код нпр. слободе кретања (Устав РС, члан 39, став 2), онда би то било изричито наглашено. Али није. Право на здравље из Устава РС не познаје изузетке којим би се оно претворило у обавезу на здравље. Такође је овај Закон супротан одредби члана 25. устава РС о неповредивости физичког и психичког интегритета. Нико не може да Вам нешто против Ваше воље убризга у Ваше тело. У супротном би ко зна какве интервенције у Ваш физички интегритет биле могуће. На пример држава би могла да одлучи да од сутра на силу чипује Вашу децу. Ако држава данас има право да Вашу децу присилно вакцинише упркос уставним гаранцијама физичког интегритета, родитељског права на слободно васпитање деце и непостојања обавезе да се буде здрав, зашто сутра не би имала право и да Вашу децу присилно чипује?
 7. Вакцинација није присилна/принудна, само се кажњавају родитељи који јој се противе. Ову бесмислицу разбија аналогија са претварањем рада у јавном интересу као казне са затвором као казном за оне који одбију да му се подвргну на слободи (став 5. члан 52. КЗ). Ко одбије да ради у јавном интересу иде у затвор. Тако је и са обавезном вакцинацијом која, наводно, није присилна/принудна. Ако одбијете да вакцинишете дете, прво ће Вас новчано казнити (став 6. члан 85. ЗоОЗоЗБ). У почетку можда и успете да платите казну, али ако се пријаве према вама буду понављале, тј. ако се власти буду понашале као да је сваки пут када Вас позову на вакцинацију у питању нови прекршај на крају више нећете моћи да платите кумулиране казне. Када више немате новца да их платите онда ће Вас послати у затвор (став 1. члан 41. ЗоП). Док сте Ви у затвору, Ваше дете нема старатеља па ће одредити врв. Центар за социјални рад који ће онда против Ваше воље вакцинисати дете. И сад нека неко каже да овај сценарио није принуда и насиље?
 8. Они који су заговорници вакцинације су добри, а противници су зли. Неће бити. Није ваљда да тамо неки епидемиолог више брине о здрављу нечијег детета него његови родитељи када одлуче да га не вакцинишу? Није ваљда да су родитељи одлучили да не вакцинишу сопствено дете зато што му желе лоше (да се разболи)? А добри епидемиолог Вас наговара да вакцинишете Ваше дете зато што га воли? Нема он појма ко су Ваша деца. (Искрено, бахатим, дрским и арогантним начином на који полемишу са својим опонентима ниподаштавајући их не остављају утисак да их баш много брига).
 9. Епидемиолози су добри људи који се само брину за нашу децу и немају нити један други (нарочито материјални) интерес у свему овоме. Е у ово ће ме тешко убедити. И верујем сваког ко је 2009. године живео у Србији и посматрао онај цунами панике у којем су нас управо „стручњаци“ маниром Кушнерових „Лекара без граница“ бомбардовали страхом стварајући уверење да ће милиони људи оболети од свињског грипа. Скандал је избио када се испоставило да је набављено 2 или чак 3 милиона доза вакцине а вакцинисало се свега нешто око од 150.000 људи. И шта се десило? Да ли су сви невакцинисани људи помрли од грипа? Да ли их је почистила епидемија? Да ли је свих оних 500.000 људи који су потезали из исте флаше у Гучи, или 250.000 који су пушили исти „џокавац“ на Егзиту и један другом пљуцкали у лице певушећи омиљене хитове помрли од грипа? Није. Скоро да се степен смртности није разликовао од обичног сезонског грипа од којег умиру, најчешће, стари људи или болесни.“

Владимир Димитријевић (Фото: Соња Ракочевић)

Занимљиво… Као вежба за појаву корона вируса.

Компромитовани епидемиолози

Професор Ристивојевић је у свом тексту истакао и ово: “Да ли сам оригиналан кад ово тврдим? Нисам. Ово злонамерно ширење епидемије страха је већ разобличено. Ко не верује нек прочита Резолуцију бр. 1749 Парламентарне скупштине Савета Европе од 24. јуна 2010. године (вид. овде). У њој се лепо каже да је Парламентарна скупштина:

1) …алармирана начином на који се бавило пандемијом инфлуенце, не само од стране Светске здравствене организације (WHO), него и одговарајућих здравствених власти ЕУ и држава. Нарочито су проблематичне одлуке које су донете, а које су водиле кривљењу приоритета служби јавног здравља широм Европе, бацању огромних сума јавног новца и неоправданим страховима о здравственим ризицима са којима се Европа суочавала.
2) Парламентарна скупштина подвлачи да су откривени велики недостаци у вези са транспарентношћу процеса доношења одлука о пандемији који су створили сумњу око могућег утицаја фармацеутске индустрије на неке од главних одлука које се тичу пандемије.“

Европа је, у датом тренутку, показала здрав разум. Који данас полако ишчезава.

Шта ће нам нудити Запад?

Србија је, за Запад, земља Трећег света. Тако је било и тако ће остати, ако се не вратимо здравом разуму и здравственом суверенитету. Професор Ристивојевић био је јасан:“Како смо већ показали за пад броја родитеља који су спремни да вакцинишу децу нису криви њихово незнање, неукост и необразовање. Изгледа да су криви компромитовани епидемиолози. Ако је у праву Парламентарна скупштина Савета Европе (ПС СЕ) кључна последица коју ће изазвати овај епидемиолошки „оберхохштаплерај“ ће бити пад поверења народа у све институције јавног здравља или мере које се предузимају у њихово име (као што је масовна вакцинација нпр.), што ће се на крају показати као катастрофално када се нека стварна епидемија неке стварне болести појави у скоријој будућности. Сагласан сам са мишљењем ове европске институције и тврдим да су главни кривци за пад поверења у вакцинацију спрега корумпираних епидемиолога, фармацеутске индустрије и челника институција јавног здравља у које се увукао прљав новац.

Извор: Стање ствари

Када је Србија у питању, горе наведени садејствују са кратким сећањем многих на јавној сцени Србије, које очито не сеже до скандала из 2009. године и са нападно агресивним првоборцима покрета за вакцинацију који ме својом сумњивом ревношћу, дрскошћу и безобразлуком подсећају на Јеховине сведоке. Комбинација ових штеточинских чинилаца уништава поверење народа Србије у један од највећих изума савременог доба – поступак имунизације, које је било од кључног значаја у сузбијању великог броја болести (великих богиња нпр.).

Откриће које је из угла народног здравља благословено, је лошом намером оних којима је врстом професије (епидемиолозима) поверено без потребе компромитовано. И  сада се чуде када је опало поверење у имунизацију управо код оних за чије је здравље она од непроцењиве вредности.

Резиме је да се један добар изум и поступак (вакцинација) брани и оправдава из лоше намере (ПС СЕ сумња у корупцију), и да се једна лоша одлука (одлука да се деца не вакцинишу) брани из добре намере (бриге за здравље сопственог детета). Какав апсурд.

Када ставите ове информације у окружење скорашње вести да за источноевропско тржиште западњаци производе кекс са путером који нема путера или „мртви-ладни“ пакују мање количине туњевине у конзерву од оне која је декларисана на њој, можете само замислити какве нам тек вакцине шаљу!

И сада нека ми неко каже да ће нас примити у ЕУ да будемо равноправни и једнаки са њима. Кад имају кекс за нас и кекс за њих, туњевину за нас и туњевину за њих, вакцине за нас и вакцине за њих, вероватно имају и ЕУ-прва лига и ЕУ-трећа лига. Само будала има дилему око тога у којој нам је намењено да играмо.“

Али, има будала које раде за паре, и Србију продају мегафармацеутској мафији са Запада.

Ми нисмо антивакцинаши, ми смо против животињског шприцања    

То је професор Ристивојевић писао пре три године (знатно пре Савина и других, који се данас, кад је све очито, оглашавају, и кад премијер Израела, Нетанијаху, тражи да се израелски ђаци чипују, да би били „здрави“). Што је написао Ристивојевић, остварило се и остварује се.

Зато је крајње време да своју судбину, Божјом помоћу, узмемо у своје руке, и да кажемо насилничком олошу у служби фармацеутских мегакорпорација и глобалистичког еугеничког неонацизма (а који се код нас често представља као „струка“): МИ НИСМО АНТИВАКЦИНАШИ, НЕГО ЉУДИ КОЈИ СЕ БОРЕ ЗА ХУМАНО И БЕЗБЕДНО ИМУНИЗОВАЊЕ СТАНОВНИШТВА, А ВИ СТЕ СЛУГЕ ГЛОБАЛИСТИЧКИХ НЕОНАЦИСТА КОЈЕ ХОЋЕ ДА СРБИЈУ НАСИЛНО ШПРИЦАЈУ И УНИШТЕ НАШЕ ЗДРАВЉЕ!

ДОЛЕ НАСИЛНЕ ШПРИЦАЏИЈЕ – ЛАЖНА СТРУКА, НИКАКВА НАУКА! ХОЋЕМО ОДГОВОРНЕ СТРУЧЊАКЕ КОЈИ БРИНУ О НАРОДНОМ ЗДРАВЉУ!Categories: В. Д. читач

Tags: , , ,

7 replies

 1. Све је план како би се дотерало до златне милијарде, и смањила људска популација.
  Све креће из Америке и тамо се завршава.

  Овде је све огољено а поготово у у овим чланцима:

  https://zekaonica.blogspot.com/2020/05/blog-post_17.html

  https://zekaonica.blogspot.com/2020/05/1.html

 2. Ako ne zelim da se vakcinisem to je moja licna stvar,ja cu umreti,a ne onaj koji je vakcinisan,tako da je tu jasna stvar,na kraju videcemo ko ce pre umreti.

 3. Тако је, само још и 5г мрежа и равна земља

 4. … Ристивојевићу и Димитријевићу.

  Кад се иоле погледа у здравстсво, школство, медије и “социјални рад” (да престанем да набрајам даље) јасно је да су дечије душе и тела прва, најважнија и најтрагичнија мета.

  Надам се да ћемо као друштво то схватити што пре и стати у њихову одбрану, по сваку цену.

 5. Нисам правник, али ово што је навео Ристивојевић у вези устава, нисам сигуран колико је на чврстим ногама, чисто логички гледано. На страну то што устав никакве везе више нема, власти га крше на “добар дан”.

  “То је већ дискутабилно. По Закону јесте, али тврдим да је Закон супротан ставу 1. члана 68. Устава РС који каже да „Свако има право на заштиту свог физичког и психичког здравља.“ Овим чланом се уређује право на здравље, у Уставу нигде не постоји дужност човека да буде здрав. Тј. свако има право да буде болестан од чега год хоће.”

  Дакле, ако грађанин има право на заштиту свог здравља, ово само по себи не искључује да неко трећи може да се меша у ту заштиту против његове воље, једноставно није наведено тако нешто. Дакле није наведено да грађанин може да спречи или одбије заштиту сопственог здравља коју спроводи неко други, он само може да спречи неког да нарушава његово здравље. То практично значи да би морао научно да докаже да је вакцина штетна и нездрава, али то је немогуће, јер је тај лоби сувише јак. Зато суверене земље и немају закон који намеће вакцину као обавезну

 6. Ово је образ(ац) свести, брате,

  “Давор”, ниси једини застранио.

  Ономад је било,

  Човек, електро-инжењер који је водио своју производну фирму, рекао реченицу другом човеку – свом (његовом) раднику који је имао обичај да много радних часова прави.

  А ми који смо чули за разговор њих двојице после стално понављамо ту реченицу.

  Елем, овај други, вредан човек, неожењен, понекад и није могао да спава, а имао је кључеве од радионице – дође било када у току ноћи и ради (стварно – ради). Направи.

  И трајало је то.
  Није проблем био ни у плаћању. Сви су функционисали, уклапали се и – тече како треба.

  До поменутог разговора је дошло кад је овај почео притискати остале да се уклопе у такав његов распоред.
  Реченица је била – “Плаћа се прековремено, превремено се не плаћа.”

 7. Davore, bez uvrede, trebaju ti predavanja iz srednje skole. Predmet logika.
  Ako sam te razumeo dobro, buduci da nigde ne pise u Ustavu da drzava ne moze da se mesa u zdravlje coveka, onda moze da se mesa. To si hteo da kazes?
  Sledeci tvoju logiku, sve sto drzavi Ustavom nije zabranjeno je njoj dozvoljeno, jel tako?
  Jel shvatas sta bi bile posledice tvog logiciranja da je ispravan?
  Npr. u Ustavu ne pise da je drzavi zabranjeno da nas natera da skacemo na jednoj nozi.
  Pa joj je po tvojoj logici to dozvoljeno…..

Оставите коментар