Смернице СЗО: И децу млађу од 4 године подучавати „мастурбацији“ и „џендер идентитету“

СЗО саветује да деци узраста 0-4 године буду пружене „информације о уживању и задовољству које пружа додиривање сопственог тела… мастурбација“

(Summit News, 29. 4. 2020)

Светска здравствена организација (СЗО) објавила је документ „Стандарди за сексуално образовање у Европи: Оквир за политичаре, надлежне у образовању и здравству и специјалисте“  у којем се саветује да деца буду подучавана о сексуалном самозадовољавању и трансџендеризму пре него што науче чак и да говоре.

СЗО саветује да деци узраста 0-4 године буду пружене „информације о уживању и задовољству које пружа додиривање сопственог тела … мастурбација“.

Такође, децу од малих ногу треба охрабрити да „стекну свест о џендер идентитетима“ и дати им „право да џендер идентитете истражују“.

У одељку који се односи на узрасте 4-6 година инсистира се на томе да васпитачи „пруже информације о истополним сексуалним односима“ и „помогну деци да развију поштовање према различитим нормама у вези сексуалности“.

Наравно, у свету са имало душевног здравља ни једно дете ових узраста не би требало изложити ма каквим информацијама о сексу.

Док саучествују у наративу око кинеског заташкавања информација о избијању корона вируса, медији у исто време брижно чувају СЗО од сваког прекора о којем не може бити ни говора.

Друштвене мреже уклањају материјал и људе који критикују смернице СЗО.

С обзиром на то какву болештину глобално здравствено тело уваљује деци, одлука Трампове администрације да престане са њеним финансирањем сваким даном све боље изгледа.

Пол Џозеф Вотсон

Са енглеског посрбио: ММCategories: Посрбљено

Tags: , , , ,

9 replies

 1. Западни свет је у тоталној декаденцији и моралном распадању.
  Следећа етепа је легализација ПЕДОФИЛИЈЕ у већ постојећим плановима и намерама сатанистички настројених вођа Западне „цивилизације“.
  Период који долази на Западу ће постати изразито анти-Хришћански.

  Браћо и сестре вратимо се вековној традицији и вери наших славних прадедова. Јер народ који то не учини биће уништен и изнутра и извана.

 2. Г…. неопевана !

 3. Смернице те сатанске организације следе др Кон, др Кисићка…?!
  Они су “струка“, и др Кон замера Новаку Ђоковићу што јавно износи
  лични став у погледу своје и вакцинације своје породице, а коју прописује
  СЗО?!
  Њему следује социОЛОШкиња Весна Пешић, Војислав Шешељ…?
  Горе изнете ставове СЗО, у погледу васпитања деце по њиховим препорукама,
  довољно говоре да ће и предложене вакцине бити ништа мање погубне по ту
  децу и старије, и да само малоумници, безумници, најгори људски отпад и
  шљам може лобирати за смернице те организације.
  Новак је дао пример Србима и свим слободо-мислећим људима да не
  треба прихватити препоруке, смернице… тих сатаниста под фирмом – “СЗО“

 4. Pozdravio vas je Kacavenda !

 5. Сергеј Лавров прича за Русију.
  А зашто Руско искуство неби могло бити позитивно?
  И зашто ви то одмах инсинуирате, да он сигурно покупшава бранити, или заташкати било шта за интерес СЗО?
  Он само преноси руско искуство које је позитивно.

 6. Ово је старо десет година. Ми тек сад реагујемо?

 7. … @Јован, ал’ сам ипак погледао. Ми ни сад не реагујемо и у томе нисмо усамљени.

  Матична страница где се „Смернице“ налазе припада Немачком Савезном центру за здравствено образовање (BZgA) и тамо се лепо може видети ко су, шта су и чиме се диче.

  Тек, Центар су за сарадњу са СЗО по питањима сексуалног и репродуктивног здравља – ласкава титула која се добија из филијале у Копенхагену али тек кад централа СЗО у Женеви потврди борачки стаж. Једном речју – струка.

  Саме „Смернице“ су објављене 2010. а библиографија се протеже на цирка 10 страница са најстаријом референцом из 1971.

  Узгред буди речено, један од коментатора ове информације на другом месту рече: „Покушали су са овим у Немачкој крајем 60-тих. Деца су била збуњена и мрзела су то (покушај). И тада је било довољно лоше али није било чврстих доказа које сада ево имамо. Према томе ово мора бити смишљена завера а они који је спроводе треба са нађу на путу ка дну океана.“ (Иначе један од блажих коментара.)

  Нисам проверавао ову информацију за 60-те (Гугл не користим) али сам дошао до свега још два места на којем се помиње овај део „Смерница“.

  Иначе, на матичној страници BZgA лако се долази и до Србије и „пилот пројекта“ који је су спровели у школама у АП Војводина 2012-2015.
  (Присећам се да се у то време дигла бука око неких „голицавих“ уџбеника за основце, са све „џендер идентитетима“, али нисам проверавао даље.)

  Пројекат се звао „Здравствена едукација за репродуктивно здравље“ и спроведен је у сарадњи са Институтом за јавно здравље Војводине а стало се 2015. јер су „локалне власти одлучиле да га више не финансирају“ ?!?

  Не сумњам да су га и до тад финансирале из буџетске линије добијене из (теле)диригованог кредита (од милоште званог донација) који ће и праунуци отплаћивати (ако су предвиђени „Смерницама“.)

  У тексту о Србији има и одељак посвећен сексуалном образовању ван формалног школсог система где се програм спроводи захваљујући, погађате, блаженим НВО али и образовним и медицинским стручњацима. Ништа без струке.

  Не бих даље да вам кварим читање – посетите и просудите сами.
  Све је на енглеском додуше, али су зато „Смернице“ преведене на 13 језика па и на croatian.
  (Одакле беху голицави уџбеници?)

  https://www.bzga-whocc.de/fileadmin/user_upload/Dokumente/BZgA_Factsheets_Online_Serbia.pdf

  https://www.bzga-whocc.de/en/sexuality-education-in-europe/ (за шире подручје деловања)

 8. Bićete vi jadni matorci u boljem novom svetu….

Оставите коментар