Ванредно Стање ствари: Прекид нормалног рада

У наредном ванредном периоду „Стање ствари“ ће прећи на ванредни начин рада: биће отворено САМО за оне ствари које су већ унапред договорене или за оне које су хитне

Стање ствари у време короне (Лична архива Александра Лазића)

Драги сви,

Нажалост десило се оно на шта сам упозоравао парафразирајући стари виц: ТАМАН КАД НАС НАВИКНЕТЕ ДА НЕ ЈЕДЕМО И НЕ ПИЈЕМО, ИМА ДА ЦРКНЕМО. Епидемија, пандемија – или шта већ у вези са короном – само је оголила и појачала горње стање ствари. Праштајте што овог пута нисмо били „бољи од себе“.

Од вас не тражимо ништа – посебно не новац који смо мање-више вешто кукумавчили претходних месеци – осим мало разумевања.

У наредном ванредном периоду „Стање ствари“ ће прећи на ванредни начин рада: биће отворено САМО за оне ствари које су већ унапред договорене (као што је, на пример, корона блог чика Мише Ђ. 🙂 ) или за оне које су хитне и интервентне (ту бих свакако уврстио брата Влада Димитријевића – он да чека не може 🙂 а у стању је да текстовима затрави два сајта типа мирнодопског „Стања ствари).

Што се тиче савета – они су вам упућени више пута и то са Највишег Места.

Једино што можда није речено – а држим да је најбитније – јесте да сачувате здрав разум и веру прадедовску (не обавезно тим редом).

Александар Лазић

Бонус видео (за одјаву):Categories: Моба

Tags: , , , ,

6 replies

 1. Због злонамерних коментара, укупан број пристиглих донација за месец март биће објављен на крају месеца.

  Хвала свима који су прискочили да помогну, на било који начин.

 2. Управо нам Стање ствари помаже да утврдимо здрав разум и веру прадедовску.
  Како коме и како којим редом.

  Шта можемо да учинимо да помогнемо?

  (Разумећу ако не објавите коментар.)

 3. @ Желим да помогнем

  Пошаљите поруку на редакцијски мејл ststvari@gmail.com за детаље и договор.

  Хвала!
  Александар Лазић

 4. Ako se pod „zlonamernim“ komentarima misli i na moj, ja se najiskrenije izvinjavam! „Zlonamernost“ pripisite mojoj neduhovitosti, cije je najcesce obelezje, pogresno vreme, ali nista manje ni glupost, a ne nameri.“Stanje srvari“ je jedini sajt na kojem pisem.Dok sam, svojevremeno pisao da je jedan drugi sat, na kojem sam, takodje, jedino pisao pre „Stanja stvari“, bolji od „Stanja stvari“, danas ga se i ne setim.Dakle, nemam razloga za zluradost, naprotiv.Jos jednom se izvinjavam, ako je moj komentar ostavio utisak zluradosti.

 5. Tako vam je to kad brisete moje tekstove.
  Folirantima se uvijek tako nesto desi.
  Ocete li da mi prodate sajt?

 6. Eto, sad kad idete u fajront, objavljujete mi komentare.
  Da se niste to pokajali?

Оставите коментар