ИН4С: Беба Поповић из Београда води кампању против СПЦ и српског народа у Црној Гори

Ово није први ни једини пут да Беба Поповић обавља сличну ствар за црногорски режим користећи заклон Београда

Владимир Беба Поповић и Мило Ђукановић (Извор: ИН4С)

Подсјећамо, „балван револуција“ је синтагма која је настала на почетку деведесетих у периоду отпора крајишких Срба, након што је Хрватска избацила Србе као конститутивни народ из Устава

Примјетно је да се у дискурсу АНБ медија све чешће помиње „балван револуција“ у опису отпора које пружају православни вјерници Закону о отимању имовине СПЦ.

Подсјећамо, „балван револуција“ је синтагма која је настала на почетку деведесетих у периоду отпора крајишких Срба, након што је Хрватска избацила Србе из Устава као конститутивни народ.

Тада су Срби из Крајине, у покушају одбране својих права заустављали хрватске паравојне јединице разним препрекама, на путу ка њиховим насељима. Несумњиво, овом кампањом режимски медији на посредан начин указују да је судбина Срба и Црне Горе и крајишких Срба у Хрватској итекако повезана, односно да могу очекивати исти –„олујни“ епилог.

Према сазнањима нашег портала, ову врсту кампање је осмислио и координише је Беба Поповић. Да ствар буде апсурднија, а у овој ситуацији заиста нимало схватљива и објашњива, то ради из Београда.

Ово, наравно, није први ни једини пут да Беба Поповић обавља сличну ствар за црногорски режим користећи заклон Београда. У последње вријеме, његова улога је била незамјенљива у монтажи афере „државни удар“ јер је он био веза између црногорског режима и дијелова БИА-е, без чије помоћи није било могуће реализовати акцију.

Погледајте насловнице АНБ портала: Аналитика, ЦдМ, Стандард.ме и Актуелно

Фотографије: ИН4С

Фотографије: ИН4С

Наслов и опрема: Стање ствари

(ИН4С, 30. 12. 2019)Categories: Преносимо

Tags: , , , ,

Оставите коментар