ВУЧИЋ ЧЕСТИТАО МИЛУ: Куцнуо час да уведете право православље у Црну Гору!

Вучић је у посебној честитки Мирашу Дедеићу поручио да га с нестрпљењем очекује и да ће га радо провести кроз цркве у Србији да узме оно што му се допада

Мило Ђукановић и Александар Вучић (Архивска фотографија. Извор:: Влада Србије)

Београд, 26. 12. 2019. (С*ање ствари) – Председник Републике Србије Александар Вучић честитао је свом црногорском колеги Милу Ђукановићу изгласавање Закона за слободу вероисповести и против Српске цркве у Народној скупштини Црне Горе.

„Ваша екселенцијо, изгласавање Закона поставља темеље за увођење истинског православља на челу са његовом узвишеном светошћу Мирашем Дедићем. Ваш обрачун са Српском црквом има далекосежну снагу апостолске мисије“, стоји у надахнуто писаној честитки.

Вучић је у посебној честитки Мирашу Дедеићу поручио да га с нестрпљењем очекује у Београду и да ће га радо провести кроз цркве у тзв. Србији да узме оно што му се допада.

Александар Вучић је својим црногорским пријатељима послао и драгоцен поклон: његов сопствени упоредни црногорско-кинеско-немачки превод Новог завета, сазнајемо од извора блиских Председништву.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , ,

6 replies

  1. Toliko lazete da nije potreban komentar

  2. Камо среће да лажу.

  3. Да су мајстори са С******ања Ствари пецароши, били би шампиони. Нема једне С*С „вести“ а да се неко не упеца.

  4. Већ смо много пута били сведоци да кад неко квари веру и устане против Бога, Бог му прво одузима памет а оно што не зна Вучић, Мило, Дедаић као ни Додик колико је тешка рука Немањића Саве.

  5. Браво! Још једном ти треба дати орден Св. Саве. Стварно си га заслужио, нема шта.

  6. Ђулијани Вучић.Њујорк БГД-.mp4•Apr 20, 2012 https://www.youtube.com/watch?v=lFYoFwbVXmU

Оставите коментар