СНС објавила спотове „Дигитална будућност Србије”

Српска напредна странка у видео спотовима представила део могућности које дигитализација доноси са собом

Фото: Снимак екрана/Јутјуб

Пица спремна за три секунде

Српска напредна странка објавила је данас тизер спота „Дигитална будућност Србије”, у којем је представила део могућности које дигитализација доноси са собом и најавила да ће наставити са представљањем тих могућности.

У споту, објављеном на Твитер налогу странке, то је илустровано сценом у којој потпредседница СНС-а Марија Обрадовић припрема вечеру за сина за само пар секунди, пренео је Танјуг.

Обрадовић из папирне кесе, у којој се налазе полуготове мале пице, вади једну и ставља је на неки од апарата нове дигиталне будућности.

За само неколико секунди од мале настаје готова пица стандардне величине.

СНС представио посланика у летећем аутомобилу

Српска напредна странка објавила је данас нови тизер спота „Дигитална будућност Србије”, трећи по реду, у којем је представила део могућности које доноси дигитализација.

У споту, објављеном на Инстаграм налогу странке, овог пута у главној улози је функционер странке и заменик шефа посланичке групе СНС у Скупштини Србије Владимир Орлић који се у сцени вози летећим аутомобилом, користећи „паметни сат”.

(Политика, 8. 10. 2019)

Погледајте јошCategories: Вести над вестима

Tags: ,

2 replies

 1. ДИГИТАЛНА СНС ЗАЈЕ**НЦИЈА СРБИЈЕ:
  “СНС објавила спотове „Дигитална будућност Србије”?!
  ДИГИТАЛНИ ЗАКЉУЧАК:
  Садашње пропадање Србије = „Дигитална будућност Србије“!
  “Пица спремна за три секунде“?!
  “У споту, објављеном на Твитер налогу странке, то је илустровано
  сценом у којој потпредседница СНС-а Марија Обрадовић припрема
  вечеру за сина за само пар секунди, пренео је Танјуг.“?!
  ДИГИТАЛНИ ЗАКЉУЧАК:
  “Дигитална“ мајка спрема сину “дигиталну“ ГМО пицу, као израз
  “дигиталног“ материнства!
  „У споту, објављеном на Инстаграм налогу странке, овог пута у главној
  улози је функционер странке и заменик шефа посланичке групе СНС у
  Скупштини Србије Владимир Орлић који се у сцени вози летећим
  аутомобилом“?!
  ДИГИТАЛНИ ЗАКЉУЧАК:
  “Ко високо лети – ниско пада!“
  Драган Славнић

 2. За СНС гласају они који имају интереса и они који немају мозга, а има таквих који припадају и једној и другој категорији. Е сад, они који имају интереса, њима може да се приказује било шта и што се тиче политике и штете по Србију, Вучић може да ради шта хоће, они њега гласају због личног интереса и гласаће га док год буду имали интереса. Са таквима се не вреди убеђивати и не вреди им ништа доказивати јер, они, ако разумеју шта Вучић ради Србији, а ипак га подржавају, значи да немају савести, а то се убеђивањем и доказивањем не може добити.
  Међутим, постоји један проценат, можда 10%, можда и 20%, не знам, оних који немају користи али га гласају јер му верују. Сад, можете замислити ментални склоп таквих? Сва СНС пропаганда, направљена је, првенствено за ту групу, јер они раде на пропаганду, а не на интерес. Када се то зна онда не чуди безумност СНС реклама. Када се запитате, па како је могуће да овако глупе рекламе могу да се праве, узмите у обзир то коме су намењене.

Оставите коментар