НП Отаџбина: За прљаву кампању против Новака Ђоковића благослов дао Александар Вучић

Новак Ђоковић не мора никад да уприличи сусрет са највећим издајником у историји српског народа а који се зове Александар Вучић. Макар због тога што председник Србије продаје и његову дедовину

У последње време уочљива је снажна медијска кампања у прорежимским медијима усмерена против најбољег спортисте света српског тенисера Новака Ђоковића. У томе предњаче Информер, Дневни телеграф, Курир и остали. Не треба бити много паметан па да човек закључи да је благослов за ове прљаве медијске нападе дао сâм Александар Вучић.

Деда и прадеда Новака Ђоковића живели су у селу Воћњак општина Србица. Његов отац Срђан је дуги низ година био члан скијашког клуба „Звечан“ из Звечана. Освајач је бројних медаља на нивоу ондашње Југославије и Србије у алпским дисциплинама.

Главне замерке упућене Новаку Ђоковићу што је за свог тренера ангажовао Горана Иванишевића хрватског тенисера који је 1992. године дао једну негативну изјаву против Срба. Политичко је лицемерје, непристојност и крајњи безобразлук да о патриотизму говоре СНС и Александар Вучић који су потписали Бриселски споразум. Бриселским споразумом су протерали српску државу и српске институције из јужне српске покрајине.

Још горе, председник Србије са председником самопроглашене републике Косово Хашимом Тачијем на тајном састанку у Паризу договара и дозвољава формирање војске Косова. За Хашимом Тачијем и дан-данас постоји потерница за убиство пет српских полицајаца. Исти Александар Вучић са Рамушем Харадинајем формира сепартистичку владу у Приштини преко своје „Српске листе“. Грађанима Србије је познато да је Рамуш Харадинај написао књигу која је промовисана у седишту НАТО пакта у Бриселу у којој описује како и где убија српске војнике и полицајце.

Извор: Информер

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ као и сви Срби из јужне српске покрајине честитају Новаку Ђоковићу освајање још једне вимблдонске титуле. Са поносом кажемо да је он наше горе лист. У његов патриотизам уопште не сумњамо. Новак Ђоковић је из својих средстава изградио тениски терен у Звечану. Дуги низ година док се одржавао тениски турнир у Београду више од стотину деце са КиМ били су његови гости током трајања турнира. Куповао је санитетска возила за потребе болнице у Косовској Митровици. Када је претила опасност да ће Албанци да купе српску земљу поред манастира Грачанице он је поклонио манастиру неколико стотина хиљада евра да би манастир купио то земљиште. Новак Ђоковић је још пре десет година проглашен за почасног грађанина општине Звечан.

Главни мотив за нападе на најбољег спортисту света од стране режимских медија крије се у томе што он упорно избегава сусрете са председником Србије. Новак Ђоковић се понаша у складу са принципима током читаве своје спортске каријере да се не дружи са политичарима. Није се дружио ни са онима који су били на власти пре Александра Вучића и који су сигурно били много већи државници и патриоте од њега. Довољно је да Новак Ђоковић удостоји Александра Вучића заједничким одласком на кафу па да сви медијски напади на њега престану.

Што се Народног покрета Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ тиче Новак Ђоковић не мора никад да уприличи сусрет са највећим издајником у историји српског народа а који се зове Александар Вучић. Ако ни због чега другог, макар због тога што председник Србије продаје и дедовину овог прослављеног српског тенисера.

Косовска Митровица, 19. 7. 2019. године
Информативна служба Народног покрета Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

3 replies

 1. „- Dobro je za našu zemlju da Novak Đoković ima dobre odnose sa Ivanisevićem, da se prevazilaze sukobi od ranije – konstatovao je Vučić.

  Ponovio je da će Srbi i Hrvati morati da rade zajedno ako žele da opstanu, bez obzira na sve što nam se dešavalo u Prvom i Drugom svetskom ratu i u sukobima 90-ih godina.“

  https://sport.blic.rs/tenis/aleksandar-vucic-novak-djokovic-izjava-ivanisevic-sukobi/p5tcqj9

  https://portalanalitika.me/clanak/338874/i-vucic-prokomentarisao-saradnju-dokovica-i-ivanisevica

 2. Како ви из Отаџбине видите обо умиљавање Хрватима на Корчули и дружење са некоћ ратоборним и жељним српске крви Иванишевићем?

 3. „Новак Ђоковић се понаша у складу са принципима током читаве своје спортске каријере да се не дружи са политичарима.

  http://rs.n1info.com/Region/a403852/Grabar-Kitarovic-izrazila-podrsku-Novaku-Djokovicu.html

  http://www.glas-javnosti.rs/clanak/sport/glas-javnosti-26-03-2010/tadic-nole-resava-spor-srbije-i-hrvatske

Оставите коментар