У СЛУЖБИ ГРАЂАНА: После тровања у Енглеској, СНС уместо сендвича уводи „комплет лепиње“!

СНС, а посебно њен и наш Председник, показала да не брине само о здрављу становништва које се на митинзима прехрањује, него и о здрављу економије, јавља С*ање ствари

Из једне заостале туре сендвича (Фото: Стање ствари)

Лондон/Београд, 11. 6. 2019. (С*ање ствари) – После мистериозног случаја у Великој Британији, у којем су три особе умрле у болници након конзумирања специјално пакованих сендвича, дошло је до малог комешања међу СНС-сендвичарима. „Куј нам гарантује да патогена бактерија која изазива паклену болесʼ листериозу неће доћи и у наше крајеве“, крајње логично упитали су професионални букачи, викачи и махачи.

СНС не би била најбоља и најнапреднија странка да није одмах реаговала, као и увек и само у интересу грађана, па макар били и сендвичари: уместо сендвича професионалним митингашима ће се делити домаћи производ – тзв. комплет лепиња!!!

Тиме је Српска напредна странка, а посебно њен и наш Председник, показала да не брине само о здрављу становништва које се на митинзима прехрањује, него и о здрављу економије: јер шта је куповина домаће комплет лепиње него акција „купујмо домаће“.

„Комплет лепиња“, за оне мање упућене, прави се тако што се одсече горњи део лепиње, унутра ставе кајмак и јаје, а све се то залије „претопом“ (познатим и као „моча“), оним што остаје кад печете прасе, јагње или „прагње“ (и прасе и јагње).

Комплет лепиња

СНС је саопштио да је „комплет лепиња“ не само здравија и тотално безбеднија од пакованих сендвича, већ да научни резултати показују да има 374 калорије више од саламе-између-два-парчета-леба, што енергетски даје 332 џула више сваком пензионеру на привременом раду плаћеног митингаша: прерачунато у радне задатке, кад поједе „комплет лепињу“ сваки махач заставом моћи ће да махне два пута више заставом него да је конзумирао сендвич, сваки букач ће моћи да три пута више узвикне „Ђилас и Јеремић су лопови“ а сваки викач ће пет пута више ускликнути „Ацо, Србине“!

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

2 replies

 1. А да србска назадна странка не мисли само о пуном стомаку својих симпатизера следи програм ( за сада само у БГ ).

  После повратка са ( привремено затворене због мизерне посете ) изложбе свих, али, буквално свих испуњених обећања управника логора
  https://facebookreporter.org/2016/07/19/news-net-oтворена-изложба-вучићевих-испуњени/

  за све оне који још мисле да могу, посета највећој јавној кући на Балкану у Немањиној број 11.
  На улазу, подела заштитних маски, разлог познат: https://www.kurir.rs/vesti/beograd/3081245/nesnosan-smrad-se-siri-beogradom-ljudi-iz-celog-grada-se-zale-evo-o-cemu-se-radi

  Али, до даљег, куплер мајстор наплаћује улаз 5 евра по дневном средњем курсу. Сав приход иде у буџет са наменом детаљна дезинфекција дезинсекција и дератизација конто аналитике 421321.
  Улаз слободан.
  До затварања.
  Комплетног особља.

 2. Док дну странке са страначке трпезе падају искључиво мрвице – ти сендвичи и сад видимо комплет лепиње – дотле се врх странке прехрањује строго по бриселским и вашингтонским рецептима за колонијално-компрадорску управу. Председник пак, очигледно по његовом понашању и говорима, једе протестанке специјалитете са буникама.

Оставите коментар