Нападнут функционер Двери Југослав Кипријановић

Шешељев возач бејзбол палицом ударио члана Председништва Двери Југослава Кипријановића

Извор: Н1

Члан Председништва Двери Југослав Кипријановић, кога je возач Војислава Шешеља ударио бејзбол палицом, каже за Н1 да је задобио ударац у пределу кука и стомака, али да је скочио низ степенице и тиме избегао сву силину замаха бејзбол палицом.

Он каже да обезбеђење није реаговало, али да ће против нападача поднети пријаву.

„Очигледно је да батинаши у стилу Војислава Шешеља и на крају крајева у истом стилу и напредњачки, пошто су од истога оца настали, не познају другачији начин обрачуна са политичким неистомишљеницима осим да насрћу физички. Овом насиљу које врши СНС у прећутном договору са Шешељем и њиховом пожељном опозицијом, напросто томе мора доћи крај. И свакако ће уследити пријава“, рекао је Кипријановић за Н1.

Подсетимо, испред Скупштине Србије је, пре почетка седнице о Косову, дошло до инцидента, када је возило са председником СРС Војиславом Шешељем, изгурало посланике Двери, који су испред парламента дошли да сачекају председника Србије Александра Вучића.

Шешељев возач је бејзбол палицом ударио члана Председништва Двери Југослава Кипријановића. Како преноси репортер Бете, Шешељев аутомобил је „изгурао“ посланике Двери и њихов транспарент на којем је писало „Данас издаја – сутра робија“, а након што се аутомобил зауставио Шешељ је изашао и вређао лидера Двери Бошка Обрадовића, а од свог возача је тражио да их згази аутомобилом.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Н1, 27. 5. 2019)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

  1. Зашто, од свих дебело оптужених Сртба у Хагу, само је Шешељ пуштен и само њему је дозвољено да води политику? Можда су га и у Хагу само и звали да га скоро 10 година скину са политићке сцене, а онда током псеудо суђења је у ствари само примао нова наређења својоих Западних пријатеља у Холандији, коју нову политику да води кад га пусте да се врати у Србију и да буде лажна опозиција Вућижу?

Оставите коментар