ВУЛИН ПРИЗНАО: Честитао сам Божић патријарху Павлу јер Иринеј не подржава довољно Вучића!

Намерно и свесно сам честитао Божић блаженопочившем патријарху Павлу, ексклузивно за С*ање ствари открива Александар Вулин

Београд, 14. 1. 2019. (С*ање ствари) –  Министар одбране и један од највећих живих социјалиста Александар Вулин, после непримерених и нецивилизованих реаговања на друштвеним мрежама после његове Божићне честитке блаженопочившем патријарху Павлу, одлучио је да отвори душу и призна да није било никакве грешке. „Урадио сам то свесно и намерно, за мене је био и остао једини патријарх Павле, а овог текућег Иринеја бих запамтио да мало боље подржава председника Вучића“, рекао је почасни председник Покрета атеиста и мрзитеља Цркве.

Новинари су упитали друга Вулина зар није довољно што је неколико пута патријарх Иринеј јавно изјавио да се „председник Вучић бори за Косово као лав“ и да „нам га је сам Бог послао“, а најпознатији левичар и атеиста у Влади Србије је одговорио да су те изјаве истргнуте из контекста и да је Црква на Сабору врло оштро осудила државну политику према Косову и Метохији.

Вулин (лево) покушава да утврди да ли се Дачић поздравља са патријархом Павлом или Иринејем

„Да патријарх Иринеј имало поштује председника Вучића он би – због председникових заслуга за Српство, Православље и Косово – сваки пут љубио његову руку, а не што допушта да Вучић прилази његовој тзв. светој десници“, додао је Александар Вулин.

Познати а(нти)теиста је приказао и солидно познавање хришћанске вере: „На крају крајева, ви хришћани верујете да су и умрли живи, а посебно то важи за свеца каквим сте прогласили покојног патријарха Павла. Зато ћу следећи пут честитати хришћанске празнике и блаженопочившем патријарху Герману, а и још неком од патријарха ако се случајно сетим“, поентирао је друг Вулин.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , , , ,

1 reply

  1. Ово с*ање господина Вулина дирекно номинује за награду Печат времена!

    #одлучујућидопринос

Оставите коментар