ВУЧИЋ ПОРОДИО прву бебу у 2019: Девојчица значи доживотни останак СНС-а на власти!

Председник Србије се, иначе, посебно припремао за новогодишњу ноћ и завршио је убрзани курс гинекологије и акушерства (у трајању од три месеца), па је могао да донесе прву бебу на део света који се зове Србија, пријављује „С*ање ствари“

Пресрећни акушер (десно, у белом мантилу) долази да види својих руку дело (Фото: Т. Валич/Танјуг)

Београд, 31. 12. 2018. (С*ање ствари) – Председник Александар Вучић породио је ноћас прву бебу рођену у 2019. години и рекао да, када се девојчица прва у години роди, то значи мир, сигурност и стабилност за целу земљу, те његов доживотни останак на власти, где је убројао и своју породицу и своју странку.

Председник Србије се, иначе, посебно припремао за новогодишњу ноћ и завршио је убрзани курс гинекологије и акушерства (у трајању од три месеца), па је могао да донесе прву бебу на део света који се зове Србија.

Било је предвиђено да беба добије друго име, али из поштовања према акушеру и председнику она је названа Александра. „Желимо Александри да буде напредна као напредна Србија, а Србија ће бити напредна док је на челу Напредна странка“, рекао је пресрећни акушер на привременом послу председника Србије.

До закључења броја нисмо успели да сазнамо да ли ће пресрећни родитељи променити и своје презиме у оно које краси акушера и његову породицу – па би се тако прва беба рођена у 2019. звала Александра Вучић, што би јој само по себи обезбедило напредну каријеру у фантастично напредној Србији.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

Оставите коментар