Нова директорка Теслиног музеја: Тесла убедљиво НАЈВЕЋИ ИСТОРИЧАР икада!!!

Замољена од новинара да појасни које се њене (пре)квалификације, нова директорка Теслиног музеја рекла да цео Интернет бруји да она „историју зна у прсте“, овлашћено је да саопшти „С*ање ствари“

Ивона Јевтић (Извор: Н1)

Београд, 18. 10. 2018. (С*ање ствари) – Доскорашња челница Секретаријата за културу Београда Ивона Јевтић добила је откоманду у Музеј Николе Тесле  – премештена је на формацијско место директора тог Музеја. Злонамернима и онима који је малициозно зову „Поштарка“ (због руковођења Одељењем за трговину и услуге ЈП „Поште Србије“) Ивона је одговорила премоћно: „Не само да сам квалификована за место директора Теслиног Музеја, ја сам и преквалификована! Ако треба могу да будем и кустост!“

Замољена од новинара да појасни које се њене (пре)квалификације, нова директорка је рекла да цео Интернет бруји да она „историју зна у прсте“, те је засигурно квалификована да се бави радом једног историчара какав је био Никола Тесла. „Немам ни трунку сумље да је Теслин допринос историјској науци највећи могући“, поентирала је „Поштарка“, изразивши наду да ће јој нови надимак сада бити „Научница“.

Ивона Јевтић била је принуђена и да се огласи поводом случаја када је прошетала доњи веш на модној ревији „Битеф“: тада су је многи видели у друштву премијерке Ане Брнабић и неизбежно помислили да између њих две има нешто више од пуког професионалног СНС односа. „Не, нисам нова Анина девојка, нити ме је то препоручило за ново директорско место!“, храбро је подвукла.

Ана Брнабић и Ивона Јевтић (Фото: Драгана Удовичић)

Како незванично сазнајемо, више научних удружења у Србији поздравило је долазак дражесне Ивоне на учмало место директора Теслиног музеја, уз наду да се госпођ(иц)а Јевтић неће зауставити све док не постане и директорка САНУ.

(С*ање ствари)

Прочитајте још



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

3 replies

  1. U vremenu kompradorskog zadrugarstva ako direktorka Naučnica odradi par duplerica u muzeju – posle bi mogli i Teslin kalendar sa tim motivima da odštampamo – dobili bi smo popularizaciju nauke i tehnike par ekselans: garant i nekoliko novih Tesli.

    #samonapredno

  2. Gadi mi se sto zivim u ovakvoj drzavi.gledamo najvece gluposti i deca odrastaju i vaspitavaju se uz starlete,kriminalce i ostale glupe i primitivne ljude.Labudovo jezero,Price iz nepricave,Branko Kickica……..i jos lepih pocnih emisija,da se ode u pozoriste sa skolom na balet,dramu,komediju..(naravno pod uslovom da ne razmontiraju pozoriste),naravno cast izuzecima..Gde idemo i dokle cemo stici?!Vlada trci radi sve protiv naroda i nedaj boze da kaze nesto protiv ove vlasti.Odmah postaje neprijatelj br.1 drzave jer misli svojom glavom i smeta mu sta se radi.Ko ne glasa za “njega “dobija otkaz,a pritom mora da trci sa” njim” da tapse i drzi mu podrsku,a ne zeli.Naravno ima dosta koji su glasali za “njega”,jer mediji i novine su samo”njegovi” i nedaj boze novinari da pitaju nesto sto nije pre emisije dao da se postavi.Smatra svoj narod glupim,siromasnim(“on” nas je doveo do toga),pa javno prica gluposti i podsmeva ljude koji su glasali i koji nisu glasali za njega.Neda nikom da kaz nesto nego “on”optuzuje sve zivo,a ne dozvoljava da nikom da se odbrani javno.Na zalost bice nam sve gore i zaboravi cemo vrednosti koje su moralne,poucne i pametne..Na zalost najvise se pise ko je koga ubio i ko je ubio Jelenu.godinama se samo pise o tome svaki dan,pricaju takodje i sve viss emisija kako jee neko ubijen,kako je krao i tako se stvaraju nova ubistva,zlostavljanje nad decom,zivotinjama,zenama takodje i nad muskarcima.Sada za svaku gluposf odgovaras,a pritom te prvo optuze bez dokaza pa ti onda dokazuj da nisi uradio,ali su zato ubice dece,zena,muskaraca pusteni da bi oslobodili mesto za zvizdanje,dobacivanje i naravno psovki.Nisam spomenula zlostavljanje zivotinja koja su svakodnevno i to ubijanje,mucenje na najgori i svirep nacin.Nigde nema medija koji nisu napali na zivotinje i uvek pisu kako je neki pas ili copor napao,a niko se ne pita kakva su nam deca,ljudi,sta rade i da li oni prvi napadaju te zivotinje koje na zalost nisu same dosle nego ih opet izbacio covek.Zakon postoji ali se ne primenjuje kako treba,vrte se ogromne pare i drzavi je korist da ih bude sto vise.Nigde na zalost nema zakona,jer zakon je samo jedan covek “on”i sve sto je lepo i poucno odlazi u istoriju na zalost.Gramatika nula,tacka,zarezi,uzvici,i ostalo takodje nula.Toliko sam razocaranaa i plasim se sta ce biti jer nam se nista lepo ne pise.Sve je poskupelo,skidaju plate,placamo sve duplo (mesecno odrzavanje zgrade bilo 300din.,sada 670din.po kvadraturi se racuna,struja,infostan sve poskupelo),a “on”prica o povecanju penzija,a skinuo 10%posto od penzija,plata,a onda povisi kao bednicima ono sto je skinuo i ne sve nego 2%to je mnogo i svi ce ziveti bogato i srecno.Na zalost mi smo narod koji se prodaje za male stvari,naravno i pretnje da se izgubi posao.Daju se otkazi,ali sve nam cveta jer narod voli starlete,zecice,kriminalnce i sta su uradili sa kim su bili to je najbitnije,a kako zivimo i kakve gluposti gledamo to nema veze.

  3. Hahahaaahahahahaaaahaha! Jos jedna drzavna starleta! Sta ce nam naucnici i strucnjaci, kad imamo toliko starleta! Ha…haaaaa…ha…haaaaa! A sad idem u spajz, gasim svetlo, sednem na pod i….p l a c a m na sav glas!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading