Драгослав Пакић: Нобелова награда за мир у свету пацова

Жене у црном су, у знак солидарности са париским пацовима, почеле да пишу антисрпске транспаренте на чистом француском језику. Црном бојом

Набујала Сена у Паризу (Фото: АФП)

Пацови су ових дана највиђенији грађани Париза. Високи водостај Сене их је из њихових склоништа протерао на улице Париза где су изашли са транспарентом „Не давимо Париз“.

Такође су истакли захтев да се у Србији више не злоупотребљава име Пацоли јер то вређа пацовско достојанство и наговештава расистичку обојеност, омиљену српску боју.

На чело пацовске колоне одмах су се поставили светски познати хуманитарци и борци за људска и пацовска права и права протераних – Бернар Кушнер, Бернар Леви и Шарли Ебдо. Они траже полну равноправност за пацове свих друштвених категорија и да се у опитним лабораторијама предност више не даје искључиво пацовкињама.

Од градских власти је захтевано да, у борби против пацовске окупације града, убудуће избегава претерану употребу силе и да из свог ратног арсенала дефинитивно избаци све врсте хемијског оружја, посебно мишомора.

Филозоф Леви је одмах приредио филозофски трактат под радним насловом „Филозофија једног обичног париског пацова“ што је код нас преведено као „Филозофија паланке“ и одмах постало Начертаније Друге Србије.

Кушнер је основао међународно удружење „Пацови без граница“ и себе промовисао за заслужног вођу.

Карикатуристи Шарли Ебдоа су пацове почели да цртају у бојама што је асоцирало на обојене револуције у неким другим градовима и државама.

Наташа Кандић је предложена за Нобелову награду за мир у свету пацова. Одмах је направила списак српских пацова, доказаних ратних злочинаца, и изашла са захтевом да им се суди у неком Специјалном суду за геноцид.

За добро Србије, ова боркиња, доказани ратник за мир, указује Србима на погрешан избор њихових идејних вођа. Зна се да су и Филип и Хомер били слепи а Срби их величају и слепо обожавају.

Жене у црном су, у знак солидарности са париским пацовима, почеле да пишу антисрпске транспаренте на чистом француском језику. Црном бојом.

Пацови су изненађени да у Хрватској нису добили значајнију медијску подршку јер је свима познато да је управо „пацовским каналима“ спашен крем усташке врхушке која је на тај начин избегла четничку каму у Блајбургу приликом српске агресије на лијепу њихову. Овде су историјски лончићи намерно измешани јер су у складу са мишљењем међународне заједнице.

Управо пацови стоје иза епохалног открића да су сви Срби, приликом агресије на Хрватску, Босну и остатак света, у џеповима носили текст Меморандума исписан латиницом да би и непријатељ могао да схвати о чему се ради. Било је, као и све друго, без икаквог успеха.

Незахвални Хрвати такође заборављају на подршку коју су им пацови дали приликом њихове тужбе међународном суду за псовке са захтевом да се у Србији забрани употреба псовке: „Нек се, бре, носе у три лијепе….“ У коментару пресуде, судско веће је подвукло да је свима јасно на кога се та псовка односи и закључило да се убудуће псовање дозвољава само Серж Трифоу.

Постаните приложник-сувласник Стања ствари!

Поштовани читаоче,

Ваш и наш сајт објављује критичке, ауторске текстове и преводе који се односе на српско стање ствари, српске друштвене, политичке, економске, верске и културне прилике, као и на најважнија дешавања широм света.

Сви садржаји на нашем сајту доступни су бесплатно.

Стога вас молимо за помоћ, како бисмо остали независни од било ког центра моћи и како бисмо суштински унапредили рад нашег заједничког пројекта – српског Стања ствари.

Како нам све можете помоћи прочитајте на ОВОЈ СТРАНИЦИ.

Такође, молимо вас да се претплатите на нашу мејлинг листу (лева колона на сајту), прикључите нашој страници на Фејсбуку и/или налогу на Твитеру.Categories: Сатиристика

Tags: ,

Оставите коментар