Ознаке

, , , ,

Београд, 15. 11. 2017. (С*ање ствари) – У изјави за ТВ Пинк министар одбране Александар Вулин изјавио је да не одустаје од идеје да војни аташе Србије у Канади буде генерал Владимир Лазаревић! Образлажући то неодустајање, министар Вулин рекао је да је у последње време често боравио у Канади како би припремио терен за то именовање, те да је генерал Лазаревић „једина особа која може да се бори против НАТО-а, а посебно на њиховом – канадском тлу“.

Александар Вулин у генералској маскирној униформи (Извор: Н1)

Министар војни је подсетио да је Србија одолела великим притисцима да смени генерала Лазаревића са места предавача Војне академије: „Ни председник Вучић, ни ја, а ни Влада Србије нећемо подлећи притисцима, као што нисмо ни сада. Владимир Лазаревић ће бити војни аташе или аташеа у Канади неће бити!!!“

Министар Вулин је одбио да коментарише улогу његове тетке на постављање ген. Лазаревића, као и спекулације да је управо та тетка ургирала код канадског премијера да прихвати прослављеног борца против НАТО-а као новог аташеа Србије у Канади. „Тетка, видимо се“, кратко је поручио Александар Вулин.

За С*ање ствари: Љубиша Спасојевић

(С*ање ствари)

Advertisements