БИА: Кебине песме безвредне, али нису забрањене за слушање

Београд/Јајинци, 3. 10. 2017. (С*ање ствари) – После привођења популарног певача Драгана Којића Кебе на информативни разговор у Безбедносно-информативну агенцију (БИА), ова агенција за општенародну одбрану и друштвену (само)заштиту издала је саопштење у којем је демантовала да је разлог Кебине недобровољне посете наводна субверзивност његових песама!

„Ово је стабилна земља, не могу је одувати ни много јаче ствари него што је екстремизам Кебиних песама“, стоји у саопштењу. „Кебине песме су толико безвредне да наши активисти на терену нису ни знали ко је он, па је грешком приведен.“

БИА је одлучно демантовала да је Кебино привођење у било каквој вези са најпознатијим братским паром на овдашњој политичкој естради. „Кеба је залутао у Јајинце“, стоји у званичном саопштењу.

Безбедносна агенција такође информише јавност да је слушање Којићевих песама дозвољено, али „не и препоручљиво“ због ниског умјетничког дојма и још ниже изведбе. Такође је БИА демантовала да је Кебина верзија „У црно обојено“ боља од оригинала „Paint it black“ групе „Ролинг стоунс“.

(С*ање ствари)Категорије:Вести као да су праве

Ознаке:, , ,

Пошаљите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s