БИА: Кебине песме безвредне, али нису забрањене за слушање

Београд/Јајинци, 3. 10. 2017. (С*ање ствари) – После привођења популарног певача Драгана Којића Кебе на информативни разговор у Безбедносно-информативну агенцију (БИА), ова агенција за општенародну одбрану и друштвену (само)заштиту издала је саопштење у којем је демантовала да је разлог Кебине недобровољне посете наводна субверзивност његових песама!

„Ово је стабилна земља, не могу је одувати ни много јаче ствари него што је екстремизам Кебиних песама“, стоји у саопштењу. „Кебине песме су толико безвредне да наши активисти на терену нису ни знали ко је он, па је грешком приведен.“

БИА је одлучно демантовала да је Кебино привођење у било каквој вези са најпознатијим братским паром на овдашњој политичкој естради. „Кеба је залутао у Јајинце“, стоји у званичном саопштењу.

Безбедносна агенција такође информише јавност да је слушање Којићевих песама дозвољено, али „не и препоручљиво“ због ниског умјетничког дојма и још ниже изведбе. Такође је БИА демантовала да је Кебина верзија „У црно обојено“ боља од оригинала „Paint it black“ групе „Ролинг стоунс“.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading