Дани породичног јединства: Предавања Слободана Антонића и Владимира Димитријевића (видео)

Од 17. до 24. септембра у организацији Породичног Сабора под слоганом „Рађајте се и множите“ одржана је Недеља породичног јединства, манифестација која је ове године окупила велики број младих и породичних људи, уједињених у жељи и намери да сачувају традиционалну православну породицу, каже један од организатора Ранко Гојковић.

Љубиша Ристић, проф. Слободан Антонић и Ранко Гојковић

У протеклих седам дана одржана су бројна предавања на којима су признати стручњаци говорили о бројним пошастима савременог друштва: хомосексуализму, абортусу, сурогат материнству и др. Манифестација је имала хуманитарни карактер, прикупљала су се средства за хигијену за нашу децу на Косову и Метохији, а централни догађај била је Литија са благословом српског Патријарха Иринеја, реализована 24. септембра.

У наставку доносимо предавања проф. др Слободана Антонића „Хомосексуални лоби“ и др Владимира Димитријевића „Порнографија и смрт Србије“, као и емисију „У центар“ у којој су били гости „српски пилот“ пуковник Милорад Ђошић и „српски Јапанац“ Јован Хонда, уредник портала „Православна породица“.

Остала предавања можете послушати на следећем линку.

(Радио Слово љубве/Ћирилица Београд)Categories: Стање фото/видео ствари

Tags: , , , , , ,

Оставите коментар