НИЈЕ ИСПОШТОВАО БРНАБИЋКУ: Вучић смењује Ђорђевића са места селектора!

Београд, 19. 9. 2017. (С*ање ствари) – Упркос великом успеху кошаркашке репрезентације Србије на недавно завршеном Европском првенству, доћи ће до смене селектора Александра Саше Ђорђевића! Како званично сазнајемо, у току су последње припреме за замену селектора – а разлог је државне природе: популарни Сале Национале „искулирао“ је премијерку Ану Брнабић на додели медаља и одбио да се с њом поздрави (а камоли целива)!!!

Сада већ бивши селектор је пропустио да се макар на конференцији за штампу покаје и каже да се све десило случајно или да није препознао Брнабићку – он је на питање о (не)поздраву са премијерком само лаконски одговорио: „Хвала на честикама!“ То је, поуздано сазнајемо, разбеснело председника Александра Вучића, доброг познаваоца кошарке и одличног баскет играча – па је смена Ђорђевића са места селектора неминовна.

У кулоарима се пронела прича да ово није случајно, те да је С. Ђорђевић припадник тајне организације „Брнабић није мој премијер“. До закључења овог броја нисмо успели да проверимо истинитост те информације, као ни оне да се за место новог селектора боре сам председник Вучић и Божидар Маљковић, човек који заговара прихватање реалности да ће се на „постољу стајати са кошаркашима Косова*“.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

4 replies

  1. Срамота! Докле ће оволико да се брукају?

  2. Krajnja nekultura i nekorektnost.Niko ne mora bbiti ili ne biti za neku licnost ali je premijerka predstavljala drzavu kao i reprezentacija pa je takva prostota nedopustiva.I treba ga smeniti.Takvi nisu da Srbiju predstavljaju bez obzira na rezultate.Cenio sam ga.Sada mi se smucio.

  3. Ne se*ite. Vučić ni nije u Srbiji. Covek je muško. Nije peder!

Оставите коментар