Ознаке

, , , , , ,

Саша Јанковић

Београд, Брисел, Њујорк, 24. 4. 2017. (С*ање ствари) – Саша Јанковић, новоименовани лидер пристојне Србије, приликом своје посете Бриселу саопштио је тамошњим чиновницима да ће повући потписе српских званичника са тзв. Бриселских споразума између Београда и Приштине!!!

Јанковић је повишеним тоном упозорио своје бриселске саговорнике да се не играју „светом српском земљом“, те да је питање међународног права нешто о чему ниједан српски представник није вољан да преговара.

„Како очекујем да Србија прихвати да је, по међународном праву, у Сребреници био геноцид, тако очекујем да се поштује српски суверенитет на Косову и Метохији“, наводи Ројтер  а преноси С*ање ствари.

Извор: Блиц

У ауторском тексту за Њујорк тајмс Драган Ј. Вучићевић, који је тренутно формацијски распоређен на место уредника непристрасног „Информера“, написао је како је Јанковић пристојан у Србији али да у Европи показује своје право, простачко и агресивно лице. „За разлику од господина Вучића, чије је лице увек умивено, мило и чисто“, закључио је своју колумну Драган Вучићевић, напомињући да ће се од сада редовно – једном недељно – оглашавати у Њујорк тајмсу.

Ексклузивни извештач: Маја Булић

(С*ање ствари)

Постаните приложник-сувласник Стања ствари!

Поштовани читаоче,

Ваш и наш сајт објављује критичке, ауторске текстове и преводе који се односе на српско стање ствари, српске друштвене, политичке, економске, верске и културне прилике, као и на најважнија дешавања широм света.

Сви садржаји на нашем сајту доступни су бесплатно.

Стога вас молимо за помоћ, како бисмо остали независни од било ког центра моћи и како бисмо суштински унапредили рад нашег заједничког пројекта – српског Стања ствари.

Како нам све можете помоћи прочитајте на ОВОЈ СТРАНИЦИ.

Такође, молимо вас да се прикључите нашој страници на Фејсбуку и/или налогу на Твитеру.

Advertisements