Ознаке

, , , ,

Београд, 23. 3. 2017.  (С*ање ствари) – Пет дана после трагичне погибије активисте СНС-а током лепљења плаката за председничке изборе, премијер и кандидат те странке Александар Вучић шокирао је јавност изјавом да ће се повући из председничке трке!

Гробљанска атмосфера са једног митинга после објаве да се Вучић повлачи (Фото: Танјуг/Тања Валич)

„Ноћима не могу да спавам, мучи ме смрт тог човека… Не вреди да задобијем цео свет кад је тај живот изгубљен… Политика за мене нема више смисла“, поверио се Вучић најближем пријатељу који је замолио да остане анониман.

Овај високоморални гест, достојан најбоље протестантске традиције севера Европе и Америке, узбудио је многе у СНС-у, јер апатија која је захватила премијера и првог човека њихове странке прети да угрози и њихове позиције. Као резервна варијанта помиње се Андреј Вучић, највише због тога што само треба оно „Александар“ прекречити у „Андреј“ и, како су рекли, „терати даље“!

Како незванично и ексклузивно сазнаје С*ање ствари, истом пријатељу Александар Вучић је поверио да је спасао од смртне казне оног несрећника који је „узалуд узео Његово име“ у једној болници у Србији. „За тај испад и грех у виду помињања мог имена без преке потребе судија је тражила да казна буде строга али праведна – смртни исход, али сам је ја, у духу независног судства, замолио да га одрапи само са десет хиљада динара“, исповедио се Вучић непоменутом пријатељу.

(С*ање ствари)

Advertisements