Биљана Диковић: Отимачина по Бриселском споразуму – сву имовину Србије региструју на „Републику Косово“

Биљана Диковић

РТС је објавила вест : „На основу одлуке косовске Владе коју је потписао Иса Мустафа сва непокретна имовина регистрована на име СФРЈ, односно Републике Србије и Аутономне Покрајине Косово, региструје се на име Републике Косово као власника имовине“.

Најважнија вест јесте да свима буде јасно да је то још увек имовина државе Србије, као што је и територија Косова и Метохије део државе Србије по Уставу Србије гарантована међународним документом Савета безбедности УН -Резолуцији 1244.

Сепаратистичка власт је на тој окупираној територији противуставно организовала паралелне структуре, „владу“, „скупштину“ и све институције – уз помоћ власти Србије које су учествовале у преговорима који су резултирали нечим што називају Бриселски пакет уз помоћ и посредовање представника Европске уније.

Страшна истина је да су као „гаранта извршења“ бриселских споразума прогласили НАТО злочиначку војску која је извршила акт агресије на цивилно становништво државе Србије 1999.године, рушила објекте и убијала Србе уранијумском и другом муницијом која је у садејству са циљевима који су погођени давала још опаснији разултат, планирано, и тиме дугорочно угрозила здравље Срба и њиховог потомства.

Извор: ФБ Репортер

У том пакету бриселских споразума власт Србије се одрекла дела своје територије Аутономне покрајине и све што сепаратистичка власт на терену примењује је уз њихов пристанак, иако никада нису пропустили да јавно, само у сврху маркетинга, често изговоре реченицу која ЈЕСТЕ неистина – „никад нећемо признати државу Косово“.

Наиме, од режимских контролисаних медија до животно важних потеза државе по Србе који живе на Косову и Метохији, све се радило у правцу помагања сепаратистима да организују „државу“ у држави Србији и тиме значајно и у континуитету свакодневно угрозе живот наших људи.

Радили су на укидању легално изабраних институција државе Србије на Косову и Метохији, предаји матичних књига, катастарских података, судова, полиције, до пристајања и учествовања у формирању границе са делом своје територије и приморавања становништва да учествује у сепаратистичким изборима које је расписала та шиптарска власт.

Оно што посебно нервира грађане Србије који виде, чују и разумеју да је на сцени позориште и замајавање шире јавности, у ствари велеиздаја власти, је извештавање режимских медија у којима они сепаратистичку власт на окупираној територији називају како то раде и Шиптари: „косовска Влада“, „председник косовске Владе Иса Мустафа“, „премијер Хашим Тачи“ итд…

Извор: НСПМ

Ова данашња „одлука“ није ништа друго осим резултат велеиздајничког бриселског договора.

Данас ће Срби са Косова и Метохије, односно они који су по налогу српских издајника учествовали у шиптарским изборима и по њима постављени на места у шиптарским институцијама, градоначелници и председници општина у покрајини, разговарати у Београду са неким Марком Ђурићем који је пион у тој игри у такозваној „канцеларији“ за КиМ која је основана после укидања Министарства за Косово и Метохију…

И данас, ово веома важно питање – ОТИМАЊЕ СРБСКЕ ДРЖАВНЕ ИМОВИНЕ, као што је отета и приватна имовина неких Срба на Косову и Метохији, догађа се уз пристанак српских власти и по бриселском пакету договора које су потписивали.

На нама је да се боримо, у Господа је победа, догодине на слободном Косову и Метохији! Како радили, тако нам Бог помогао!

Наслов и опрема: Стање ствари

(ФБ Репортер, 15. 3. 2017)Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

Оставите коментар