Вучић обећао: Ако победим на изборима, престаћу да лажем

Београд, 7. 3. 2017. (Бе92) – Поводом све учесталијих написа у штампи да Вучић досад није остварио ниједно предизборно обећање, од побољшања стандарда, преко уништавања корупције, повећања запослености, изградње Београда на води, све до повећања плата и стандарда, председник владе се огласио да признаје да ништа од тога није спроведено, али је јавно обећао да уколико победи на председничким изборима и добије мандат да још пет година влада, више неће давати лажна предизборна обећања. Подвукао је да ће победом на овим изборима бити сасвим задовољан и да ће самим тим престати потреба да свакодневно лаже грађане Србије.

„Нећу више измишљати ни да имам подршку Русије и Путина и да ми Тони Блер, Бил Клинтон и Ангела Меркел нису блиски пријатељи с којима свакодневно сарађујем. Нећу вас лагати ни да сам потписивањем Бриселског споразума у потпуности уступио Косово НАТО пакту и косовским Албанцима на управљање, оставивши на цедилу тамошњи српски живаљ. Нећу вас лагати ни да утичем на рад судства које је под мојом ингеренцијом потпуно корумпирано, као и да штитим Синишу Малог који је директно одговоран за рушење објеката у Савамали. Неће бити потребе ни да вас лажем око оне хеликоптерске несреће у којој су страдали невини војници, цивили и беба. Заборавите и на моје херојско понашање за време поплава и за време завејаног Фекетића – све је то била лаж. Све сам радио у пропагандне сврхе. Није истина ни да радим 16 сати дневно и да су Срби лењи. Није тачно ни да нам толико добро иде да ми је непријатно. Тако су ми саветовали да говорим јер, како су ми рекли, то добро утиче на бирачко тело.

У наставку своје исповести, Вучић је обећао и да се више неће ругати својим противкандидатима, да ће одговарати на питања новинара, да неће омаловажавати туђе мишљење, да ће бити добар – све! Све само да победи на изборима.

Милан ЗонићCategories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

Оставите коментар