Ознаке

, , ,

Тел Авив, 19. 2. 2017. (С*ање ствари) – Како ексклузивно сазнајемо у средишту израелске компаније која је урадила спот са авионом за потребе кампање Александра Вучића, слоган с којим кандидат СНС-а излази на председничке изборе јесте ВУЧИЋ НИЈЕ ПЕДЕР!

Тумачење спота са авионом (Извор: Фејсбук)

Тумачење премијерових снова: Из спота са авионом (Извор: Фејсбук)

Запослени у поменутој компанији, који се представља под надимком „Слина“ (што на јидишу значи „Не бојим се“, аналогно нашем „Небојша“), открио је да је за слоган било више предлога, а да је одлука пала на ВУЧИЋ НИЈЕ ПЕДЕР највише због његове оригиналности (наиме, већ су се јавили зли гласови да је спот са авионом већ коришћен у другим кампањама и земљама). „Јасно је да овај слоган нико не може копирати“, рекао је наш извор са кодним именом „Слина“, и додао да је „велика предност овог слогана што је самобјашњив и свима разумљив“.

Извор: Вукајлија

Извор: Вукајлија

Једна од идеја за оригинални видео спот јесте да у њему глуми управо онај навијач који је викао „Вучићу, педеру“, који се сада покајао, као и да запажену улогу треба да имају храбри коментатор РТС-а Предраг Страјнић и увек поуздани функционер СПС-а Бранко Ружић.

(С*ање ствари)

Advertisements