Драгослав Пакић: Ако не може Ћамил у Сребреници, не може ни Тесла у Америци

crnciПрви црнац који је као министар ушао у владу Француске игром случаја се звао Le Blanc, што би се на српски превело као – Бели.

Министар је одмах дао објашњење да он у ствари и није црнац него се задесио на плажи баш у трeнутку када је огромни танкер случајно испустио у море сву нафту из своје утробе.

Дакле, министар је директна последица нафтне кризе, закључено је.

Потом је утврђено да такво објашњење није у директној вези са истином па је министар поднео оставку због сукоба интереса.

У Америци је ситуација потпуно супротна. Тамо сваки полицајац може да упуца било ког црнца под претпоставком да осумњичени држи пиштољ у руци, ногавици, колима, или у комшилуку. Када суд, у процесу против полицајца и уз учешће сведока сарадника, утврди да жртва у рукама није имала пиштољ него оловку и скрипте филозофских трактата, порота једногласно аминује једино могућу пресуду: „Оловка и филозофски трактати у рукама једног црнца озбиљно угрожавају интересе Сједињених Америчких Држава па је, према томе, смртна казна за црну жртву једино правно разложна.“ Будући да је пресуда већ извршена, америчка администрација се, изузев енормне плате за овакве судије, ослобађа свих даљих трошкова.

Тужилаштво америчког судског устројства се носи мишљу да Русе оптужи за ратни злочин због бомбардовања Алепа у Сирији. Руси су узвратили да би такво тужилаштво и такви судови имали много значајнији домет уколико би Русе оптужили за ратни злочин због бомбардовања Хирошиме, Нагасакија, Вијетнама, Ирака, Либије, Србије и тако редом. Одговор се још увек чека.

Америка није земља у којој је на снази владавина права. То је држава која сматра да има право на владавину над правом.

По принципима обичајног права познатог као англо-саксонско, оваква судска пракса је пренета и у суднице Хашког трибунала. Тамо су, по истим аршинима, Срби, удружени у заједнички злочиначки подухват по мерилима Меморандума, Гарашаниновог Начертанија и песме „Ко то каже, ко то лаже Србија је мала“, осуђени на хиљадугодишњу робију јер смртна казна у Европи још увек није званично на снази. Србин који преживи хиљаду година робије биће проглашен за слободног човека.

srbi-hag

Извор: Блиц

У амерички Конгрес је процурела вест да је Никола Тесла српског порекла и да му је отац био православни свештеник. По мишљењу многих конгресмена, америчка образована елита не може разумети нити поднети живот у окружењу електро мотора који су изашли из једне српске главе. Управо због тога се анализира предлог да се сва Теслина достигнућа и изуми једноставно укину, елиминишу и прогласе правно неважећим. Ако не може Ћамил у Сребреници, не може ни Тесла у Америци. Поред тога, Србима и Русима да се заведу ригорозне санкције.

И електронска пошта се мора заменити чувеним поштанским кочијама са шестопрегом бесних мустанга чија се слава пронела планетом захваљујући холивудским достигнућима.

Таква пошта би постала једна од најзначајнијих државних институција. Поготову од тренутка када се, као сада у Босни, уведе правило да гласачке кутије замени поштанско сандуче. У сандуче се може убацити толико гласачких листића да их ни једна комисија не би могла пребројати па макар посао почињала у ЦИК зоре. А и што да броје кад би такво сандуче донело сигурну победу адреси на коју су листићи упућени. Препоручено и са ознаком „отворити тик пре употребе и без присуства сведока“! Тек таква пошта би у дословном смислу с поносом могла носити ознаку – задња пошта.

Ако би задња пошта разрешила замршени сребренички изборни чвор, сви би били у обавези да таквој пошти минутом ћутања одамо дужну пошту.

Младен Грујичић не би могао да се вади на нафту из утробе огромног танкера јер Република Српска нема море – па ни Грујичић не може бити црнац, иако му је сасвим довољно што је Србин да га аустријска демократија не прихвати као легално изабраног градоначелника Сребренице.

По правилима која важе за заштиту људских права, сви су људи равноправни под условом да су бели и да нису Срби. Све остало је у сукобу интереса.Категорије:Судбина као политика

Ознаке:, , , , ,

Пошаљите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s