Оштар радио-дуел пуковника Јевтовића и аналитичара Анђелковића о Споразуму са НАТО (аудио)

Српски парламент ратификовао је Споразум између Владе Србије и Организације НАТО за подршку и набавку, о сарадњи у области логистичке подршке, који ће, како тврди влада, обезбедити услове за успешно ангажовање наше војске у мултинационалним операцијама, а председник Србије Томислав Николић потписао је закон о потврђивању овог споразума.

Д. Анђелковић и Г. Јевтовић

Д. Анђелковић и Г. Јевтовић

Овај најновији споразум и његова логистичка допуна омогућава НАТО-у коришћење територије, објеката и инфраструктуре у Србији и све то уз дипломатски имунитет и обавезу Србије да неће покретати судске поступке ни тражити одштету чак иако коришћење НАТО наоружања и технике на територији Србије изазове и смрт њених грађана. Ипак да није било ранијих споразума и активности, Вука Драшковића, Мирољуба Лабуса, Војислава Коштунице, Бориса Тадића, Првослава Давинића, Драгана Шутановца и бројних других српских политичара Александар Вучић не би ни могао да потпише овај споразум.

О разлозома и последицама дугогодишње монтаже НАТО-а у Србији за емисију Речено и прећутано22.02.2016. године, говоре: пуковник у пензији Горан Јевтовић и политички аналитичар Драгомир Анђелковић.

Аутор и водитељ: Дијана Ивановић.

(Речено и прећутано 22.02.2015/MP3)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ

Горан Јевтовић: Вучићеви НАТО-СОФА спин мајстори (НСПМ, 26. 2. 2016)


Кратка веза: http://wp.me/p3RqN8-7ayCategories: Преносимо

Tags: , ,

1 reply

  1. Ударио јунак на јунака 🙁 Него, ено Фајгељ за десет дана скупио пола милиона, оће бити скоро и то милионче за пуковника?

Оставите коментар