Јасмина Пршић: Свети Нектарије ме исцелио од рака и помогао да нађем брачног друга

Писмо проти Ненаду Андрићу, упућено 29. 12. 2015.

Помаже Бог о. Ненаде!

Одавно сам обећала да ћу написати причу о свом исцељењу и ево, тек сад ми Господ и Свети Нектарије отварају пут. И да, осим исцељења, повод за ово моје писање је још једно велико, највеће чудо, а то је љубав коју ми је послао Свети Нектарије по великој милости својој.

ikona-ulje-sv-nektarije

Но, да кренем од почетка. Зовем се Јасмина и живим у једном малом граду на југу Србије. За Светог Нектарија сам чула први пут када ми се отац разболео од рака, али сам суштински поверовала тек кад сам пре пет година и сама прошла страшну причу звану карцином дојке. Господ ми је отворио пут и одмах сам отишла тамо где је био мој Лекар. На Егину. Тамо сам нашла лек и исцељење. Шта сам све прошла и преживела знају само они који су прошли или пролазе ову причу, али Богу хвала и Светом Нектарију, све је то иза мене. У знак захвалности према Светом, већ три године славим Светог Нектарија и много сам срећна што бар на овај начин могу да покаем малу захвалност за велику љубав и исцељење.

Ипак, повод за ову божићну причу је други. Наиме, пошто се трудим да сваке године идем на Егину, то сам урадила и ове. И у молитви сам, осим здравља за своје најближе, пријатеље и себе, замолила Светог Нектарија да ми по својој великој милости пошаље човека с којим ћу проживети остатак живота. И обећала најлепше кандило. И онако, чисто женски, пошто је мени Грчка у срцу, замолила Светог да, ако може, то буде Грк. Како сам то замислила, није ми баш јасно, али ето, пожелела сам. Како наћи Грка у овако малом граду невероватно је скроз, али ето, ја помислих и рекох. И … Речено учињено. После два месеца, Свети Нектарије посла мени мог Јоргоса. Посла мени моју Љубав. То је највеће чудо.

jasmnima-cuno

Данас смо Јоргос и ја заједно,а све вас молим да нас обоје поменете у молитви, да Господ и Свети Нектарије увек буду са нама и уз нас. Свети Нектарије, хвала ти за здравље и љубав.

(Фејсбук страница Свети Нектарије Егински Чудотворац)


Кратка веза: http://wp.me/p3RqN8-6SaCategories: Једномислије

Tags: , ,

Оставите коментар