Драгослав Пакић: Нека ми умре сурогат мајка ако лажем!

Једнополни брак је брак без алтернативе. Као једнопартијски систем. Јалов је, непродуктиван и без изгледа за евентуалну реализацију развојне компоненте удруженог брачног подухвата. У њега се улази добровољно. Са обе стране. Као у казамат Хашког трибунала одакле, бар када су Срби у питању, излаза више нема. За Србе је излаз из хашког трибунала без алтернативе. Као улаз у Европу или у једнополни брак. Рекло би се да су Србима и улаз и излаз без алтернативе што је очити напредак, јер до сада нису видели само излаз.

Извор: Србија данас

Извор: Србија данас

Када мушкарац има само једну жену, онда је то монотонија, а када их има више то је полигамија. Када мушкарац има само једног мушкарца, онда је то монохомија, а када их има више, то је – политика. Тако би се могло доћи до закључка да су полигамија и политика једно те исто. Нажалост, нису, јер је политика курва.

За разлику од Старе Грчке, која је пропала због легализоване педерастије, и Турске империје, која је такође пропала због харемске полигамије, у Србији је, у том погледу, ситуација сасвим нормална. Србија, дакле, пропада сасвим нормално.

Да су Срби историјски против једнополних бракова, па самим тим и против ЕЛЏИБИТИ популације, доказ су и четири оцила на српском грбу. Оцила су једно другом окренула леђа без икаквог страха од могућих последица.

У Србији су такође против сурогат мајки. Како неком да опсујеш сурогат мајку, а да то буде са шармом и да има стила. Хоће ли се једног дана појавити и сурогат мајка отаџбина? Ко би нам веровао док се кунемо у сурогат мајку милу? Нека ми умре сурогат мајка, ако лажем! Што не иде, не иде.

Неке предности сурогат материнства су ипак евидентне. Дете сурогат мајке неће знати ни ко му је отац ни ко му је мајка. Тако неће бити никог ко би га могао злостављати и малтретирати. На тај начин, Закон о заштити детета од насиља и злостављања у породици, постаје апсолутно излишан. Тиме би се избегао још један јак разлог за скупштинску свађу позиције и опозиције. Они једни другима могу да псују и праву мајку што често и користе у ватри борбе за добро деце и целог народа.

Извор: Блиц

Извор: Блиц

Апсолутно је недопустиво да физичко кажњавање детета буде метод васпитања. Бомбардовање, медијске ћушке и батина, која је управо из западног раја изашла, дају далеко ефикасније и дугорочније резултате.

Родитељи се већ утркују да покажу како им је страна чак и помисао на употребу прекомерне силе према сопственој деци. Један је изјавио како никад на своје дете није дигао руку изузев у случају легитимне одбране. Други тражи да се по овом питању спроведе референдум на коме би се изјашњавала искључиво деца. Референдумско питање би гласило: драга децо, да ли сте за укидање родитеља? Има родитеља који, полазећи од законске одредбе да је недопустив било који вид телесног кажњавања детета, захтевају да се детиња гуза дефинише као вантелесни орган и да нема везе са вантелесном оплодњом.

Када су новинари поставили питање Мадлен Олбрајт да им каже да ли се интервенција у Ираку исплатила – када се зна да је током ратних операција настрадало преко пола милиона ирачке деце – госпођа је, после краћег размишљања, одговорила: „Ипак се исплатило“! Америчка Педијатријска академија није реаговала. Њима је важно да нико, па ни родитељи, не туку америчку децу, лепу и белу.

У укупној фртутми која ових магловитих јутара насрће на српску недефинисану рафинираност европског типа, основно питање јесте: у каквој су вези једнополни бракови, сурогат мајке и заштита деце од насиља и злостављања сопствених родитеља?

Да ли се спремамо да постанемо земља у којој ће срећна и задовољна бити само деца без родитеља, јер неће имати ко да их малтретирањем, ћушкама и батином васпитава?

Тако ће све будуће исправно васпитане генерације, ако се у међувремену не деси нека непредвиђена туча, стопостотно бити за улазак у Европу и у НАТО.

Једном неко рече: „Нико не сме да вас бије“! И направи грешку. Тучени су били Срби, а не деца.

Батина је из раја изашла чим је схватила да у рају влада демократија.


Кратка веза: http://wp.me/p3RqN8-6RRCategories: Судбина као политика

Tags: , ,

Оставите коментар