Драгана Трифковић: Што „успешнија“ политика Владе према КиМ, то мања права Срба (видео)

Oд самог доласка нове гарнитуре на власт видимо континуитет са њиховим претходницима, посебно у политици према Косову и Метохији, рекла је за „КМ Новине“ Драгана Трифковић, Директор центра за геостратешке студије.

Драгана Трифковић, директор Центра за геостратешке студије. Фото: КМ Новине

Драгана Трифковић, директор Центра за геостратешке студије (Фото: КМ Новине)

Решавање проблема на Косову и Метохији она види као политичко наслеђе властодршаца чија је издаја ове покрајине била својеврсна трговина за позицију коју данас заузимају чланови ове Владе.

Властодршци, посебно Томислав Николић који се и Богом клео да ће сачувати Косово и Метохију у саставу Србије, одржали су више митинга у покрајини на којима су говорили у сузама.

Доласком на власт они заборављају своја предизборна обећања и почињу да, све оно што су до тада критиковали у раду Демократске странке, спороводе са једном једином разликом – убрзанији темпом констатује Трифковићева.

Први део интервјуа, који овде објављујемо, бави се темом унутрашње политике, односа власти према Косову и Метохији и повезаности геополитичких дешавања на светској сцени која пружају прилике да се политика води у корист српског народа и државе упркос чему све што се ради причињава готово ненадокнадиву штету.

(КМ Новине, 22. 9. 2015)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-5KdCategories: Преносимо

Tags: , , , , ,

Оставите коментар