Зека Поповић: Човек од интегритета

Видех јуче коментар СавановићС на писмо које је г. Предраг Марковић упутио јавности поводом свог приступања СПС-у а којe је објављено на сајту Српска Акција и вероватно на ко зна колико још сајтова и медија штампаних.

Кликните на слику за увећање

Кликните на слику за увећање

Шта је био мотив г. Марковића да се обрати јавности?

Да нам саопшти да му је све супер у животу, да му је удобно, да има пара, да је независан, да је човек од интегритета?

Претпостављам да је јако лепо када се човек тако осећа.

Опуштено, задовољно, без проблема и брига те онда може да се прикључи СПС-у да би  му помогао да буде још јачи, утицајнији. И то одмах са позиције потпредседника СПС-а.

Како је могуће да г. Марковић као човек од интегритета заложи исти тај интегритет за Партију која је чинила и учинила Србији и Косову оно што рече коментатор СавановићС у коментару на порталу Српска Акција.

Зашто људи, који ураде овакав чин, имају потребе да пишу писма јавности?

Да се оправдају?

Пред собом или пред јавношћу?

Да ли тиме умирују своју савест, очисте душу, сматрајући да су писањем писма решили све дилеме са собом?

Ако су их имали?

И таман када је изгледало је све како треба избила је афера око његовог шефа, Председника СПС-а. Појавише се у јавности снимци из кафане на којима фигурира г. Председник СПС-а у разговору са неким господином за кога полиција тврди да је овејани криминалац. Нашло се ту још неколико сарадника г. Председника СПС-а који су такође контактирали неку господу из подземља и све је то документовано видео снимцима.

Сада сви перу руке и тврде да та господа са видео клипова онда нису били криминалци, када су снимани како се лепо друже, размењују податке, мисли и искуства. Тада су и они били поштен свет као и Председникови партијски другови, те стога није јасно чему снимање, праћење и ова афера када је онда било све поштено.

То што су они касније постали непоштени и криминалци је њихова ствар и ствар оних који треба да их хапсе и утврде од када су они постали то што тврди г. Председник СПС-а – будући криминалци.

И шта ће сада г. Марковић?

Таман је мислио да је свој интегритет заложио на правом месту кад, оно, изби афера.

Управо је решио да помогне СПС-у и Председнику, кад сви видесмо да они одавно раде да свима нама помогну али на свој начин, нама одавно познат и препознатљив.

Можда ова фотографија говори како се осећа г. Марковић или је то тренутак када је загледао своје ципеле и чудио се у шта је то угазио?

dacic-kvisko

Опрема: Стање ствари

(Зекаоница, 8. 9. 2015)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-5BXCategories: Преносимо

1 reply

  1. Нема коментара?
    Постало је нормално да се криминалци договарају, да их снимају па после да негирају да су они на снимцима и да су они криминалци.
    Вређа их.
    А да ли нас вређа?
    Јок вала, ми смо одавно постали равнодушни и незаинтересовани.

Оставите коментар