Небојша Малић: Скупљачи лоптица, манири и енглеско лицемерје

Фрустрирани, ваљда, неуспехом да резолуцију о „геноцидним Србима“ баронесе Арминке Хелић прогура кроз УН, енглески медији су се острвили на Новака Ђоковића. Као, повисио је тон и расплакао девојчицу која на Вимблдону скупља лоптице. Каква грозота!

Како вели Миодраг Зарковић:

„Овде се ради о енглеској култури, која налаже да се енглеска девојчица има узети у заштиту, без обзира на то што није била истински угрожена, или на то што је на оптуженичку клупу изведен најбољи тенисер данашњице. Између Ђоковића и девојчице, енглеска јавност бира девојчицу – само зато што је она, оправдано или не, била потресена због нечега што је он урадио. То су Енглези, највећи националисти у историји.”

Дочим Србима или Русима – и осталима на које примењују „законе џунгле“ – апсолутно не дозвољавају право на заштиту сопствене деце. Или на постојање.

Притом нико у западним медијима – за српске више и не знам, ако их је уопште више претекло од силне демократије и напретка – не спомиње снимак који апсолутно доказује да се Ђоковић далеко боље понаша према „послузи“ него такозвана господа са Запада, пуна празнословља о толеранцији, једнакости и људским правима.

Са прошлогодишњег Ролан Гароса:

(Сиви соко, 10. 7. 2015)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-57hCategories: Преносимо

2 replies

  1. Кад је реч о спорту, треба знати да после сваке значајније фудбалске утакмице у Енглеској буде силовања девојчица. Тако је, бар, било у прошлости, не знам да ли су то успели да реше у међувремену …
    О перверзијама њихове елите, краљевске, политичке, уметничке и естрадне да се не прича.

  2. Јадна мала Енглескињица, умало није фрасирала јер се Ноле издрао сам на себе.
    Шта ће сада јадна пошто је Мареј испао, побрао му уши Федерер.
    Вероватно ће да изгуби ***** ***** **** ****** :))))

Оставите коментар