Ратко Дмитровић: Оно што НВО планирају да ураде 11. јула у Београду горе од било које резолуције

Машић из Лондона

Ратко Дмитровић

Ратко Дмитровић

План је следећи; седам хиљада људи, 11. јула, дакле, за неколико дана, треба да дође у центар Београда, пред Скупштину Србије – у исто време док у Поточарима буде трајало обележавање 20 година од страдања Бошњака у Сребреници – и легне на асфалт. Зашто? Због Сребренице. Снажна симболика, још јача асоцијација, кристално чиста порука: тела на земљи, центар Београда, све је кренуло из Београда, Србија се извињава, тражи опроштај, признаје кривицу…

Ако се ово догоди, а иза плана стоје познате дружине: „Жене у црном“, Хелсиншки одбор, Иницијатива младих, ЈУКОМ… последице по Србију могу да буду горе и далекосежније од оних које са собом носи енглеска резолуција о Сребреници.

Наиме, из кругова организатора процурила је информација да је за најављену представу у Београду већ обезбеђено тридесетак телевизијских екипа из целог света а прва реченица њихових извештаја, у то сам убеђен, гласиће: „Србија је данас признала одговорност за геноцид у Сребреници.“

zene_u_crnom

Један ранији „перформанс“ на тему Сребренице

Може Влада Србије да усваја и саопштава шта хоће, кабинет председника Србије такође, то у светске медије неће, или ће реченица, две у врх главе. Извештаји с перформанса за Сребреницу трајаће колико буде потребно да се публици широм света усади „коначна истина“: Србија је крива, Срби су геноцидни.

Све што је до сада у Београду рађено на сатанизацији Србије и Срба, од стране споменутих организација и њима припадајућих кругова, није ни за поређење с горњим планом. Ако ово успе, лидери невладиних дружина, деценијски прегаоци на бетонирању апсолутне српске кривице за све што се деведесетих догађало на тлу бивше Југославије, могу у пензију. Њихова мисија, задатак, пројекат… биће испуњен.

Иницијатор лежања испред Скупштине Србије зове се Душан Машић. Верујем да вам то име ништа не значи, па ево неколико основних података: човек је својевремено учествовао у покретању Радија Б-92, те на истом водио информативни програм. Касније је радио за Американце, па нешто петљао у Г-17 плус (сећа ли се неко те екипе?) а данас је новинар британског Би-Би-Сија. Живи у Лондону. Опет Лондон, опет Енглеска.

tviter7000

Позив Душана Машића на Твитеру

Ништа се на овом тлу, пуних 150 година не догађа случајно, а кад су Енглези у питању све је до танчина испланирано. Хладно, хируршки и антисрпски. Још од Дизраелија. Машић је у овом случају, разуме се, само средство.

(Вечерње новости, 3. 7. 2015)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-507Categories: Преносимо

11 replies

 1. Пошто плаћају то ваљање испред Скупштине, ако плаћају да дођем, свака кинта је добро дошла у овој немаштини.
  Када исплаћују ваљање. пре или после ваљања?
  Да ли ће и Вучић да се ваља са НВО и свим осталим педерима?
  Да ли ће и посланици да се ваљају?
  Да ли ће и полицајци који обезбеђују ваљање да се ваљају…по службеној дужности?
  Да ли је загарантована безбедност ваљатора, не бих да добијем батина за ситне паре?

 2. Мислим да је неким нормативном актом Скупштине Србије – кућни ред – донета одлука да се забрањује било каково манифестовање испред Дома
  народа!
  Надајмо се да ће то важити и за ове АНТИ СРБЕ, а не само за пензионере,
  раднике, сељаке, избеглице, инвалиде, гладне, бедне, јадне, болесне, невакцинисане и све друге материјално, морално и духовно понижене.

  Драган Славнић

 3. Aha, znači da su za sve naše nevolje krivi neki novinari i neke nevladine organizacije. I Englezi. Dobro je, a već sam se uplašio da će naše demokratske vlasti i naša bivša braća da nas upropaste, kad ono- međutim.

 4. Пожутели Ратко нашао да пише о неком Машићу! Нема чова о коме да пише, па му се чини, да нам је лик из града Лондре неки проблем. А директну пропаганду му прави. Ко би без „нашег“ Ралета уопште чуо за тај циркус? Овако им ударио рекламу Вечерњим новостима. Мора да је стигла и нека „донација“ нашем Ралету.Не види ПРОБЛЕМЧИНУ у виду претседника владе рапублике србије(намерно писано малим словима), који НЕ МОЖЕ, на питање одласка у Сребреницу још увек, да одговори. И то му није чудно, а чудни неки дебили, који желе, да мало одлеже.

 5. Da li ce 11og jula sedam hiljada ljudi leci pred Skupstinu – ne znam.
  Ali znam da je u Srebrenici pocinjen veliki zlocin i da je izuzetno vazno da najvisi predstavnici Srbije budu 11og jula u Srebrenici.

  Nasi narodi zive i zivece pomesani na istom, zajednickom prostoru. U ime srpskog naroda, u ime pomirenja, u ime suzivota, u ime buducnosti, neophodno je da se i g. Vucic i g. Dodik poklone senima zrtava u Srebrenici.

 6. Deda Djole

  Деда, не рече да се ови други поклоне сенима српских жртава?
  Што не реће да си Деда Муја па те зато Сребреница сврби?

 7. @Василије50
  Није он Мујо. Мишљење „Мује“, као и сваког другог има смисла поштовати. Али „мисли“, које нам сервира Дедађоле су из специјалног, само њему знаног, извора. Очигледно је претставник разних жентурача из НВО сектора. Можда човек и није „деда“‘? А да је љубитељ свега што није српско, то је одавно видљиво и јасно.

 8. Код таквих је мислити, цвеће брати и ср**и једно те исто. Не бих се обазирао на мешљења таквих због напред наведеног.

 9. Ne rade to nikakve NVO nego Srbi, treba da se upitamo kakav je to mentalni sklop tih Srba da rade protiv svog naroda?

 10. @nije bitno
  Како знате, да су Срби? Можда јесу, а можда и нису. Сасвим је сигурно, да их финансирају неки који нису Срби.

 11. @deda djole. Ako si stvarno deda trebao bi znati bar malo istorije.Pomirenja nema vjekovima niti ga je ikada bilo. Samo je mjenjalo oblike iskazavanja. Zašto nisi tako savjetovao tvog izgleda voljenog predsjednika vlade da se pokloni srpskim žrtvama na mnogim stratištima?Trebalo bi mu bar mjesec dana za to. Kako da se pokloni žrtvama kada se za Srebrenicu još utvruđuje prava istina.Neću da ti komentarišem šta znači odlazak u Srebrenicu jer ti to znaš ili su ti isprale mozak međunarodne „nevladine“ organizacije. Prema dnk analizama potvrđeno je oko 3000 žrtava od kojih su više od polovine vojnici upisani kao „civilne“ žrtve. Zašto se ne raspitaš bolje pa ćeš znati da je Orićeva banda u toku rata izlazeći iz zaštićene zone izmasakrirala 3500 Srba?
  E moj deda u šta si sprcao tolike godine?

Оставите коментар