Марко Јакшић: Вучић од Лаврова тражио измену Резолуције 1244 (видео)

Представник родољубивих, утврђених и одлучних Срба, да бране своју државу, са севера али и остатка КиМ др Марко Јакшић, у изјави за КМ Новине осврнуо се на Вучићев одлазак у Албанију, посету Лаврова Србији, пријаву српских судија за шиптарске „институције“, платформу Председника Србије о КиМ…

Јакшић (лево), Лавров и Вучић (десно). Фотомонтажа: КМ Новине

Јакшић (лево), Лавров и Вучић (десно). Фотомонтажа: КМ Новине

Јакшић верује да је Вучићева посета Албанији „наручена и да он тамо после скандала са дроном на утакмици у Београду, сигурно тамо не би ишао“.

Иако не сувише изненађујућа али нова је чињеница да је посета министра спољних послова Русије, Сергеја Лаврова прошлог месеца, умало била злоупотребљена од стране представника српске Владе у Београду.

Како Јакшић тврди „сазнали смо да да је српски председник Владе од Лаврова затражио да се промени резолуција 1244. Министар Лавров је био затечен тим предлогом“ и званично одговорио на њега а како можете чути од нашег саговорника у видео прилогу.

Између осталог, осврћући се на платформу председника Николића, Јакшић каже да се не може много очекивати од ње, да она представља трговину која за циљ има освајање још једног политичког мандата и да, у ствари, представља „већ виђену“ ствар када се о политичким акцијама актуелног Председника Србије ради.

Припремиле: КМ Новине

(КМ Новине, 4. 6. 2015)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-4GECategories: Преносимо

3 replies

  1. Толико расправе о прошлим временима, а као да немамо шта да кажемо о садашњим?

  2. Publiciste Marka Jaksiá, osvrtom na posetu naseg premijera Albaniji, posetu ruskog ministra Lavrova Srbiji, prijavu srpskih sudija za rad na KiM, platformu predsednika republike Srbije za KiM , istice njegovo nesumnjivo poznavanje osetljivih politickih prilika.

    Meni je mnogo toga nejasno. Ne shvatam njegov stli i svrhu pisanja. .

  3. @Jergic
    Марко Јакшић је ЛЕКАР, а не публициста! Постаде и политичар због муке и страдања Срба на КиМ. Зар нисте приметили, да је текст препричавање и цитирање делова неких његових изјава? Према томе, ту нема „njegov stli i svrhu pisanja. .“. А ако Вам ни сврха писања КМ Новина није јасна, тешко, да Вам је било шта јасно.

Оставите коментар